Eladó ház Debrecen, Kerekestelep 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Kerekestelep 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8264167
Referenciaszám: mnekoroknaiandrea@gmail.com
Feltöltve: 1 napja

Debrecen eladó családi ház 3+1 fél szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
698 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
85 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 154 728 Ft
Második évtől
202 876 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Kerekestelepen, a Leiningen utca közelében - 3 lakóegységből álló udvarban ELADÓ egy önálló, 70 nm + 14 nm teraszos, 3 + félszobás, nagy étkezőkonyhás, egyszintes családi ház. Főbb jellemzői: - Téglaépítésű, cserepeslemezzel fedett, szigetelt - Gázcirkó fűtés lapradiátorokkal - Fa ablakok hőszigetelt üveggel, szúnyoghálóval, redőnnyel felszerelve, fa beltéri ajtók - A szobákban laminált parketta, a többi helyiség járólappal burkolt - Helyiségei: Előszoba, közlekedők, terjedelmes méretű étkezőkonyha, három egész és egy félszoba külön bejárattal, kádas fürdőszoba wc-vel, valamint egy kb.14 nm-es terasz - Térkövezett, nagyon szépen karbantartott udvaron keresztül lehet bejutni a házhoz, villany / 32 Amper / víz, / új csatorna /gázvezetékek felújítása megtörtént - Utca zajától mentes, hátulsó épület, külön kert nem tartozik hozzá, parkolási lehetőség az utcán - Használati megosztással rendelkezik, jogilag rendezett, hitelezhető - A környék családbarát, a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi életvitelünkhöz szükséges, buszmegálló a közelben, ráadásként Debrecen egyik legkedveltebb, kiváló minőségű termálvizes strandja is elérhető néhány perc alatt. Az igazán sajátos elosztással és adottságokkal rendelkező családi ház kényelmes életteret nyújt, ezért alkalmas lehet pároknak vagy akár egy kisebb család számára. További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatban szívesen fogadom hívását, a hét bármely napján! Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre kiváló, bankfüggetlen szakértő kolléga, aki a jelenlegi legkedvezőbb feltételekkel készít személyre szabott ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY