Eladó ház Debrecen, József Attila-telep 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, József Attila-telep 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8272789
Feltöltve: 14 napja

Debrecen eladó családi ház 2 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
900 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1035 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 865 Ft
Második évtől
224 035 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen egyik nyugodt, családias kis utcájában, a József Attila-telepen eladó egy 1035 m²-es telken található, 75 m²-es, 2 szobás, garázzsal rendelkező családi ház. Az ingatlan főbb jellemzői: • Telek mérete: 1035 m², amelyen több melléképület is található. • Lakótér: 60 m², 2 külön nyíló szobával, konyhával és fürdőszobával. • Építés éve: 1960-as évek, tégla falazattal és cserép tetőfedéssel. • Fűtés: Gáz-cirkó rendszer, radiátoros hőleadással. • Nyílászárók: Műanyag ablakok. • Felújítás: A víz- és villanyvezetékek, burkolatok, beltéri ajtók teljes cseréje megtörtént. • Hőszigetelés: 7 cm-es szigeteléssel ellátva. A telek másik felén található egy különálló, kb. 35 m²-es melléképület, amely konyhából, szobából és fürdőszobából áll, szintén gáz-cirkó fűtéssel. Továbbá, egy tégla falazatú tárolóhelyiség is rendelkezésre áll. Az ingatlan tehermentes, és akár 1 hónapon belül birtokba vehető. Ez a ház kiváló választás azoknak, akik Debrecen egyik csendes, zöldövezeti részén keresnek családi otthont, illetve további melléképületek nyújtotta lehetőségeket is ki szeretnék használni. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon még ma, és tekintse meg az ingatlant személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 289 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 289 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY