Eladó ház Debrecen, Józsa 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Józsa 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8062713
Referenciaszám: H483124
Frissítve: 1 hónapja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
1 110 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1350 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsó-Józsa városrészben található, nagyszerűen karbantartott, 90 nm-es házunk kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik egy kényelmes, modern és tágas otthonra vágynak. Az ingatlan egy 1350 nm-es telken helyezkedik el, így bőséges tér áll rendelkezésre a szabadidős tevékenységekhez és a kertészkedéshez. Az 5 szobás és 2 fürdőszobás házunkban mindenki megtalálja a maga helyét, és az ingatlan állapota is kiváló, így azonnal beköltözhető. A garázsban egy autó számára biztosítunk parkolási lehetőséget, a fűtés pedig vegyes (cirkó), így a hideg téli napokon is kellemes meleg várja az otthon melegére vágyókat. Az ingatlan állapota jó, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia a felújítási költségek miatt. Az ingatlan környéke is fantasztikus, a Nagyszentgyörgy utca csendes és nyugodt, így az itt élők számára biztonságos és kellemes környezetet biztosít. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, mert a közeli főútvonalak könnyen elérhetőek, és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. Ha szeretné megtekinteni ezt a fantasztikus ingatlant, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ügyfelek bizalommal kereshetnek minket kérdéseikkel kapcsolatban, és szívesen segítünk bármilyen módon. Ne habozzon, és válassza az Alsó-Józsa városrészben található otthonunkat, hogy Ön is megtapasztalhassa a kényelmet és a luxust, amit kínálunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zoltán Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zoltán Otthon Centrum - Debrecen - Csapó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY