Eladó ház Debrecen, Homokkert 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Homokkert 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248263
Referenciaszám: H491506
Frissítve: 2 napja

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
565 714 Ft/m²
175 m²
Alapterület
1238 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 253 Ft
Második évtől
410 731 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecenben a belvárosi célpontoktól 5 perc autóútra, a Homokkert csendes, egyirányú utcájában eladó egy minden helyiségében impozáns méretű, nettó 175 m2-es, bruttó 280 m2, konyha-étkező + 5 különnyíló, nagyméretű szobával bíró, önálló családi ház, 1230 m2-es, szabályos, széles utcafrontú telekkel. További információk: - a földszinten a konyha-étkező mellett 2 db 25 m2-es szoba is helyet kapott, amelyből az egyiket nappalinak használják - a méretes földszinti fürdőszobában kád és zuhanyzó is rendelkezésre áll, külön nyíló WC-vel - az emeleten további 3 - szintén méretes -, külön nyíló szoba mellett, fürdőszoba-WC és egy nagy háztartási helyiség is kialakításra került - szintenként 1-1 db 3,5 kW-os klíma biztosítja a kellő hőmérsékletet - a földszinten és az emeleten lévő nyílászárókon redőnyök és rovarhálók találhatók - a szuterénben a 2 külön elektromos ajtóval nyitható, kényelmes garázs mellett egy iroda és egy hozzá tartozó raktár is megtalálható, akárcsak egy harmadik WC és hatalmas tároló - a harmadik garázs különálló, 15 m2-es, szintén elektromos garázsajtóval szerelt és szerelőaknás - 9X6 méteres, nagyobb rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas, fából készült szaletlit építettek, térkő burkolattal - az 1230 m2 területből 350 m2-t térkővel burkoltak, így a garázsok előtere, a gépkocsi beálló és a ház hátsó kert felé néző része is térkövezett - így is kb 800 m2 zöld terület várja a kikapcsolódásra vágyó új tulajdonosait, gyümölcsfákkal, füvesítéssel - a házat a 80-as évek végén építették, gázbeton téglából, vasbeton födémmel, beton béléstestekkel, szuper masszív - 2014-ben a szuterént, míg 2015-ben az emeletet újították föl - a tetőt filc zajcsillapítással szerelt cserepeslemezzel fedték újra - az ablakok a szuterénben és az emeleti szobákban műanyagok, a többi helyiségben fából vannak - a kerítést néhány éve építették zsalukő-beton-kovácsoltvas összetevőkből, elektromos távirányítással - a fűtés gázkonvektorokkal megoldott és a mérete ellenére a ház benne van a támogatott árú gázfogyasztási kvótában -380 V, 3X16 A - ásott kút A ház kiváló lehetőség olyan családoknak, ahol a belváros gyors megközelíthetősége prioritás, de a csendes környezet és a méretes élettér ugyanolyan elvárás, emellett óvoda, iskola, játszótér, kisbolt, pékség 3-5 perces sétával elérhető. Az ingatlan ára tükrözi, hogy a fűtést és igény szerint burkolatokat, konyhát korszerűsíteni kell, de nagyszerű lehetőség, hogy az új tulajdonosának sem a telek méretében, sem a szobák számában, sem a garázsok tekintetében ne kelljen kompromisszumot kötnie és még iroda, rekreációs részleg is könnyen kialakítható. További információval és megtekintéssel kapcsolatban várjuk hívását a hét minden napján! 5 szoba, 3 garázs, önálló családi ház, 1230 m2 telek, 3 fázis, belváros közelében, csendes utca, dupla klíma, kerti sütő, térkő, elektromos kapu Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Terasz:
54 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eitler Péter Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Eitler Péter Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY