Eladó ház Debrecen, Epreskert 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Epreskert 72 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8161070
Referenciaszám: H487167
Frissítve: 1 hónapja

Debrecen eladó családi ház 3 szobás: 79,8 millió Ft

79,8 millió Ft
1 108 333 Ft/m²
72 m²
Alapterület
670 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 501 Ft
Második évtől
331 074 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen Epreskertben , csendes utcájában, nagyon jó szomszédokkal körbevéve eladó egy , 670 m2 es telken kialakított , felújított családi ház + garázs + jelenleg műhelynek használt hátsó épület. Maga a lakóház nettó , hasznos alapterülete : 72 m2, amely 3 szobából, nagy étkezőből, konyhából, fürdőszobából, és egy fűtött előszobából áll. Az elmúlt években nagyon sok felújítási munkálatokat végeztel el rajta , szinte minden ki lett cserélve. Pl : Gázcirkó a fűtése , radiátor hőleadókkal + a nagy szobába beépítettek egy vizteres tégla tömegkályhát , 35 cm - es tégla falazat kapott egy 10 cm homlokzati szigetelést, egyedi, szigetelt fa ablakokat dupla üvegezéssel, teljes villany , és vízvezetékek cseréje megtörtént, a tetőnél magát a fa szerkezetet megerősítették, ami indokolt volt kicserélték, és bramac cseréppel fedték, födémre 10 cm üveggyapot szigetelést lett leterítve, burkolatok : csempe és járólap, a többi laminált padló. Ami nagyon, nagyon lényeges, hogy kiépítésre került egy 10 KW - os , szigetüzemű napelem rendszer, akkumulátoros tárolással. Garázs + jelenleg műhely : ez is szépen meg van csinálva , 5 cm szigetelést kapott, fűtéssel, vizesblokkal rendelkezik, tehát több funkcióra is alkalmas, maradhat műhelynek, lehet kinti bulirészt kialakítani, stb ...., de pl : egy lakórész is könnyen megoldható, így akár 2 generációs is lehet az ingatlan, összeköltözőknek ( pl : gyerekek + szülők ) . A két épület között egy újszerű, fedett filagória készült, családi, baráti társaságok összejövetelére tökéletesen alkalmas, de ha csak a család lazítani akar, ott is megteheti. Hátsó udvaron : gyümölcsfák vannak, és bográcsozó. Csendes, nem átmenő forgalmas utca , normális, egymásnak köszönő emberekkel. Még volna mit írnom, de már ezt is soknak találom, ezért javaslom, ha ön / önök számára alkalmas lehet ez az ingatlan, tekintsék meg a helyszínen, egyeztetett időpontban. Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem, hívjon telefonon . Köszönöm, hogy elolvasta !!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Ferenc Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Ferenc Otthon Centrum - Debrecen - Hatvan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY