Eladó ház Debrecen, Csapókert 280 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Csapókert 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7925335
Referenciaszám: 107758
Frissítve: 22 napja

Debrecen eladó családi ház 6 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
710 714 Ft/m²
280 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen, Csapókert városrészén eladó egy kétszintes, 280 nm nettó alapterületű, nagy nappali-étkező-konyhás, plusz 4 nagy hálószobás plusz 2 szobás, 2 fürdőszobás, szaunás, télikertes és dupla garázsos magas műszaki tartalommal megépült mediterrán stílusú ház 1021 nm-es beállt parkosított telken. Az ingatlan és környezetének főbb jellemzői: - családias lakóövezet, harmonikus utca kép - nagyon jó infrastruktúra, a belváros, üzletek, gyógyszertár, posta, iskola könnyedén elérhetők - remek tájolás, északi utcafront és kelet-dél-nyugati kertre néző nappali, és szobák - beton alapon nyugvó 38 cm-es Porotherm téglafalak, beton cseréppel fedve - műanyag külső nyílászárók aluredőnnyel és szúnyoghálóval - a fűtést zárt rendszerű, korszerű Immergas kondenzációs gázcirkó kazán biztosítja padló és radiátoros hő leadással egyedileg szabályozhatóan, ezt kiegészíti a nappaliban található hagyományos fűtésű exkluzív kandalló - tágas világos terek ledes világítástechnikával - különnyíló nagy szobák, emeleten külön gardróbbal - dupla fürdőszoba - szauna kondiszobával - közvetlen kertkapcsolat - 33 nm-es dupla garázs - két nagy fedett terasz összesen 40 nm - a ház napelemmel, napkollektorral és klímával ellátott - a kert beállt, növényzettel parkosított, öntözővel szerelt - kerti szalonnasütő és filagória áll rendelkezésre az udvaron - háztartási helyiség és kamra is található az ingatlanban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éberth Tamás Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 678 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éberth Tamás Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 678 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY