Eladó ház Debrecen, Biharikert 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Biharikert 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8250209
Referenciaszám: M288267
Feltöltve: ma

Debrecen eladó családi ház 2 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
931 035 Ft/m²
70 m²
Alapterület
900 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 865 Ft
Második évtől
224 035 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Debrecen- Biharikertben Eladásra kínálunk egy 1970-ben épült családi házat nagy telekkel (900 nm), a Biharikert egy csendes egyirányú utcájában. A ház hasznos alapterülete 58 nm, beton alapra épült, téglából, palatetős. Mellette található külön bejárattal egy 12 nm-es nyári konyha/ kazánház és egy állattartásra alkalmas cseréptetős vályogól. A ház helyiségei: előtér, konyha, kamra, fürdőszoba és 2 nagy szoba. Burkolatok: járólap, pvc, parketta. A szobák ablakai és a bejárati ajtó cserléve lettek. A ház így is tökéletesen lakható, nagyon masszív, de belső terei igény szerint felújítandók. A fűtésre több megoldás van: új gázkazán melegíti a vizet, illetve a fürdőszobai és előtéri radiátorokat, a többi helyiségben gázkonvektor van. Továbbá vegyes tüzelésű kazán és egy cserépkályha is használható. A nagy hátsó kert kiváló lehetőség önellátásra: növénytermesztésre/állattartásra alkalmas, már meglévő gyümölcsfákkal, szőlővel. Az előkertből gyönyörű, virágos pihenőhely varázsolható. Parkolás az udvaron lehetséges, illetve az utcán ingyenesen. A környék csendes, a szomszédok kedvesek, a közelben iskola, óvoda, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertárak, játszótér is található. Buszmegállók gyalogosan 5-8 percnyi távolságra vannak. Ideális választás azoknak, akik csendre, nyugalomra vágynak, de nem szeretnének messzire menni a belvárostól. További kérdéseire készséggel válaszolok akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifra Ildikó Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 994 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifra Ildikó Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 994 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY