Eladó ház Debrecen, Belváros 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Belváros 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8275744
Feltöltve: 12 napja

Debrecen eladó családi ház 4 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
964 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
225 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 427 164 Ft
Második évtől
560 087 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MAKOVECZ IMRE Kossuth és Ybl díjas építész tervei alapján készült caládi ház a belváros peremén! EGYEDISÉG, ELEGANCIA, MINŐSÉG, IGÉNYESSÉG, KÉNYELEM Ha ilyennek képzeli leendő otthonát, akkor mindenképpen figyelmébe ajánlom ezt a KLASSZIKUS STÍLUSÚ, rendkívül IMPOZÁNS, a közelmúltban teljes körűen és minőségi anyagokból felújított zártsorú beépítéses családi házat, mely Debrecenben a belváros peremén található. A szép tágas, napfényben úszó, kiváló tájolású és elosztású 140 nm + 80 nm pince, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás ingatlan 225 nm-es rendezett telken helyezkedik el és akár a teljes bútorzattal együtt is megvásárolható. Főbb jellemzői: -Pince szint: 80 nm-es, több részre osztott, itt található a gépészeti és háztartási helyiség, valamint tárolók -Alsó szint: óriási üvegfelületekkel, közel 60 nm-es kupolás nappali, konyha + kamra és étkező egy légtérben, valamint fürdőszoba épített zuhanykabinnal és wc -Felső szint: három külön bejáratú, élhető nagyságú szoba és egy kádas fürdőszoba, leválasztva wc és bidé, valamint mellette, külön bejárattal egy gardróbszoba -Padlófűtés és radiátoros hőleadás, valamint elektromos fűtés napelemekkel és egy elegáns cserépkályha a nappaliban -Tölgyfából készült beltéri ajtók és ablakok 3 rétegű hőszigetelt üveggel -Burkolatok: tölgyfa parketta és minőségi kerámia -Tölgyfából készült lépcső, dekoratív, gépesített konyhabútor és beépített szekrények -Felső szinten 2 klíma -Az ingatlan gépészete magas minőségű, takarékos, környezetkímélő, kihasználja a természet erejét, ezáltal a fenntartási költség hihetetlenül alacsony -A két szint külön szabályozható -Három fázis, rézvezetékek, szigetelt tető -Kis kert a ház mögött, fedett gépkocsitárolók a ház mellett -Igény esetén bútorokkal együtt is megvásárolható -A vételár az ügyvédi költséget tartalmazza -Rugalmas birtokbaadási lehetőséggel -Rendezett tulajdoni viszony -Tehermentes -Kiváló lokáció, a belváros néhány perc sétatávolságra A sajátos stílusjegyeket magában hordozó, rendkívül hangulatos, „valódi otthon melegét” árasztó -betonig visszabontott és minőségi alapanyagokból négy éve felújított ingatlan - tágas tereinek, kiváló elosztásának köszönhetően kényelmes életteret nyújt, ezért ideális választás lehet bármely család számára. Kedvező adottságait figyelembe véve, vállalkozásra is tökéletesen megfelelő. Azoknak, akik a természet szerelmesei, vagy azt kedvelik ha sok faanyag veszi körül őket, mi sem lehet kézenfekvőbb megoldás, minthogy ezt a különleges házat válasszák otthonuknak! A természetes fa varázsa meleg és csábító környezetet teremt, ahova minden nap öröm és megnyugvás hazatérni! A személyes megtekintéssel kapcsolatban szívesen fogadom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY