Eladó ház Debrecen, Belváros 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Belváros 105 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8188569
Referenciaszám: 112727
Frissítve: 21 napja

Debrecen eladó családi ház 3 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
1 095 238 Ft/m²
105 m²
Alapterület
879 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 363 880 Ft
Második évtől
477 111 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Óváros csendes és rendezett mellékutcájában, a Veres utcán, 879 m2-es telken, 105 m2-es lakóterülettel rendelkező, 3 szobás családi ház eladó. Irányár:115.000.000 Ft. Érdeklődni: 30-2288-369 ******************** Részletes leírás: ******************** A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közvetlen közelben minden üzlet és szolgáltatás elérhető, ami a mindennapokban szükséges lehet. A szűken értelmezett belváros, gyalogosan nagyjából nyolc perc kényelmes séta. Az utca egyirányú, minimális autóforgalommal. Az eladásra kínált ingatlan főépület része az 1940 években épülhetett, amit 1995-ben bővítettek, és az akkori igények és trendek szerint felújítottak. Így nyerte el jelenlegi formáját és állapotát. A teljes falszerkezet téglából épült, a tető a felújítás során betoncserép héjazatot kapott, az ennek megfelelő tetőszerkezet kialakításával A telek nagyjából téglalap alakú, körbekerített, kizárólagos tulajdon. A helyi építési előírásoknak megfelelően, további beépítésre is lehetőséget ad. Tájolását tekintve az utcafront dél-nyugati, ami egyben a ház utcafrontjának tájolását is jelenti. A telken van még egy különálló garázs is, aminek a hasznos területe nagyjából 17-18 m2. Az ház lakótere magába foglal kettő utcafronti szobát, egy átjárós szobát, ami jelenleg társalgóként van használatban. A hátsó traktusban kapott helyet a konyha, ami méretéből fakadóan étkező funkcióval is rendelkezik. Mindezek mellett van még egy kádas fürdőszoba,és külön helyiségben egy zuhanyzó. Az épület fűtését egy kombi gázkazán biztosítja, és a hőleadás radiátorokkal történik. Mindezen túl a fürdőben van egy gázüzemű vízmelegítő is, amit, mint biztonsági tartalék hagytak meg. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes. A birtokbaadás, a kialkudott vételár megfizetésének függvényében, de rugalmasan megoldható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserven Gábor Cserven Gábor ingatlanértékesítési szakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cserven Gábor Cserven Gábor ingatlanértékesítési szakértő Az iroda összes hirdetése
+36 30 228 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY