Eladó ház Dávod 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Dávod 220 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8062037
Feltöltve: 5 hónapja

Dávod eladó családi ház 4 szobás: 18,95 millió Ft

18,95 millió Ft
86 136 Ft/m²
220 m²
Alapterület
793 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 59 961 Ft
Második évtől
78 620 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun Vármegyében Dávodon családi ház eladó. Összefoglalva, ha egy központi helyen fekvő, jól megközelíthető, kényelmes és praktikusan kialakított otthonra vágyik, mely alkalmas akár nagycsaládosok, akár két generáció együttélésére is, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és keressen bennünket további információkért és megtekintésért! A kellemes, napfényes szobák és a jó elrendezés egész nap természetes fényt biztosítanak, ami kellemes hangulatot áraszt az egész házban. Ezáltal minden helyiség barátságos és meghitt atmoszférát sugároz. Az otthon különlegessége, hogy tágas tereivel tökéletes választás lehet két generáció számára is, lehetővé téve a közös, mégis külön életvitelt. Az ingatlan jellemzője, hogy fel van szerelve egy vegyes tüzelésű kazánnal, amely gazdaságos és hatékony fűtést biztosít a hidegebb hónapokban. Az épület szerkezete masszív tégla, ami hosszú távon is biztosítja az ingatlan stabilitását és tartósságát. Ez a gyönyörű, tágas és napfényes otthon a falu központjának szívében helyezkedik el, és figyelemre méltó fényviszonyokkal bír. A település falusi CSOK ra alkalmas és igény esetén ügyfeleinknek teljes körű ügyintését biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosgarázskertjó beosztásúvilágosétkezőkamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabòné Kőhalmi Boglárka
+36 30 866 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabòné Kőhalmi Boglárka
+36 30 866 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY