Eladó ház Daruszentmiklós 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Daruszentmiklós 42 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7909268
Referenciaszám: 17095
Frissítve: 18 napja

Daruszentmiklós eladó családi ház 2+1 fél szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
523 809 Ft/m²
42 m²
Alapterület
3676 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen első lakója ennek az igényesen, teljes körűen felújított kis parasztháznak hatalmas telekkel Daruszentmiklós Daruhegyen! Ha nem szeretne felújítani, csak költözni szeretne, akkor ez az ingatlan az Ön lehetősége! Főbb paraméterek: Belterületi ingatlan 3676 nm. telken. Víz, villany és gáz bevezetve. Hasznos lakóterülete 42 nm. 2 külön nyíló szoba, tágas konyha étkezővel és igényesen kialakított fürdőszoba WC.-vel. Csatorna nincs. Műanyag nyílászárók, szobákban laminált parketta, konyha és fürdőszoba minőségi kerámiával burkolt. Új tetőszerkezet, új cseréppel! Fűtésről és a meleg víz ellátásról kombi gázkazán gondoskodik. Villanyvezetékek a felújítás során kicserélve. Jogilag rendezett, tehermentes ingatlan! Tökéletes választás időseknek, fiataloknak egyaránt! A telek beépíthetőségének köszönhetően (30%) bővíthető! Ár: 22 MFt. Lakatlan ingatlan, előzetes időpontegyeztetés után rugalmasan mutatható! Daruszentmiklós fiatal település. Előszállástól elválva Daruhegy, Kisszentmiklós, Dánieltelep, Piripócs településrészekből jött létre 2002-ben. Történelme gazdag, Árpád-korban magyar fejedelmi szálláshely, majd királyi birtok lett. A tatárdúlás után itt alakították ki az egyik kun-kapitányságot. A török időkben az elmenekült lakosság helyére rácok költöztek. Később ciszterci rend zirci apátságának földbirtoka lett. Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fok Tímea Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fok Tímea Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY