Eladó ház Csurgó 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csurgó 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8236488
Referenciaszám: 170400-4731843
Frissítve: 3 napja

Csurgó eladó családi ház 2 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
308 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1180 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 537 Ft
Második évtől
76 753 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170400 hivatkozási számú csurgói családi ház. Csurgó családi házas övezetében 2 szobás családi ház eladó. Területe 60-négyzetméter, falazata tégla, héjazata pala,kettő szobával konyhával, fürdőszobával, kamrával, zárt üvegezett terasszal rendelkezik. Összközműves. Telek nagysága 1180-négyzetméter. Két fajta fűtésrendszer is rendelkezésre áll az épületben, gázkonvektoros és cserépkályhás fűtés. Szobái tágas napfényes teljes értékű szobák. Külön álló aknás garázs ipari árammal szintén tartozik az épülethez. Elhelyezkedése enyhén lankás területen csendes és rendezett családi házas lakóövezetben található. Minden létfontosságú intézmény és szolgáltatás pár percen belül elérhető. Területén gyümölcsfák és kis háztáji veteményes található. Csurgó dinamikusan fejlődő kisváros Somogy megye déli részén, remek oktatási és kikapcsolódási lehetőségekkel. Történelmi Park. Kaszói Kisvasút és Lombkorona, Újonnan épült termálfürdő és uszoda várja az ide költözőket, a közelben horgásztavak és a gyékényesi tavak nyújtanak lehetőséget a fürdésre, vízisportokra. Hívjon bátran és mutatom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csurgói családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170400Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
ipari áramgarázsjó közlekedésűmelléképületinternetkandallóparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Zsolt Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Havasi Zsolt Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY