Eladó ház Csurgó 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csurgó 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7642766
Referenciaszám: HZ015516
Frissítve: 23 napja

Csurgó eladó családi ház 4 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
910 952 Ft/m²
97 m²
Alapterület
2385 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 612 Ft
Második évtől
369 243 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ritka ajánlat!  Családi ház és üzem egy helyen a város közepén! Csurgón most hihetetlenül jó áron valósíthatja meg a vállalkozására vonatkozó álmait, hiszen itt szinte minden rendelkezésére áll, csak a gépeit/szerszámait kell magával hoznia és már indulhat is a termelés...és hogy ne kelljen órákat utaznia, egyben a leendő otthona is ugyanazon a telken található! A ház 99%-ban teljesen felújított, már csak a fürdőt kell ízlése szerint befejeznie. Három szoba és egy amerikai nappalis konyhahelyiség valamint egy fedett terasz várja az új tulajdonost! Az üzemben régebben húsfeldolgozó üzem működött, majd gesztenyepüré csomagoló, így ha ilyesmi ambíciói vannak, kisebb élőkészületek után, gőzerővel indulhat a munka. Amennyiben másfajta mesterséget űzne, arra is kiváló lehetőség nyílik, hiszen a termek, helyiségek sokasága, a rámpa , ami megkönnyíti a teherautóba való rakodást mind adottak, rögtön használhatóak. Alkalmazottai számára női és férfi öltöző áll rendelkezésre, zuhanyzóval és több illemhelyiséggel. Csurgó Nagykanizsától - így az M7-es pályától is- kb 25km-re fekszik, a Horvát határ kb 10km, Letenye felé kb 50 km, Szlovénia kb 70km-re található.Irodánk hitelügyintézésben is szíves rendelkezésére áll! Hívjon még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beke Judit Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Beke Judit Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 944 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY