Eladó ház Csörög 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csörög 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8033574
Referenciaszám: 13136_bhv
Frissítve: 12 napja

Csörög eladó családi ház 7 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
293 529 Ft/m²
170 m²
Alapterület
727 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kétgenerációs családi ház Csörögben! Kivételes ajánlat! Csörög község Pest vármegyében, a Váci járásban, a budapesti agglomerációban található a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal mellett. Vác délkeleti szomszédjában fekvő település. Közúton Vác és Vácrátót felől is a 2104-es úton, déli szomszédja, Sződ felől a 21 112-es számú mellékúton érhető el. Érinti a Budapest–Vácrátót–Vác-vasútvonal is, melynek egy megállási pontja van itt, Csörög megállóhely, a belterület északi szélén. A település csendes, átmenő forgalom mentes, viszont a központhoz közel eső kedvelt utcájában eladóvá vált egy 727 m2-es telekre épült összesen 170 m2 hasznos alapterületű kétgenerációs családi ház. Az alsó szint a terasszal együtt 108 m2. Ez nappali - étkezővel, 3 hálóval, fürdőszobával és konyhával, spájzzal felosztott lakóterület. Az egyik szoba a teraszról nyílik, alkalmat adva külön bejáratú irodának, vagy egyéb vállalkozásnak. A külön külső feljárón át megközelíthető tetőtér beépítés 63 m2-es. Itt nappalit, két hálót, konyha-étkezőt és fürdőszobát találunk benne. Az ingatlan kb. 1975-ben épült téglából, és 1996-ban teljes felújítást végeztek rajta. Az északi fronton 5 cm-es hungarocell szigetelést kapott, a tetőtér kőzetgyapottal szigetelt. Az ablakok műanyag nyílászárók 2 rétegű hőszigetelt üveggel, melyek redőnnyel eltátottak és a külső ajtók is cserére kerültek. Az ingatlant tágas terek jellemzik, amit a nap teljesen körbejár, köszönhetően a sok ablaknak. A fűtést gázcirkó vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, minden szoba radiátorral szerelt, az alsószint nappalijában klíma is található. Az udvaron hatalmas, 60 m2-es duplagarázs található elektromos garázskapuval, illetve ólak, tárolók, téglából készült kültéri kemence és gazdasági helyiség is épült a területen, amely kis nyárikonyhaként is hasznosítható. Továbbá az ingatlan 380 V-os ipari árammal ellátott. A családi háztól pár perc sétával a vasút és az autóbusz megálló helyeken lehetünk, és onnan Vácra vagy Budapest irányában is számos településre eljuthatunk. Csörög mellett halad az M2 gyorsforgalmi autóút, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre való bejutást. A közelben található a Csiri-Biri Óvoda- és Bölcsőde, az Egészségház, az orvosi rendelő, két kis ABC, a posta és a Polgármesteri hivatal. Megtekintés akár hétvégén is előre egyeztetett időpontban lehetséges! Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban: - Ingyenes hitelügyintézés - Földhivatali ügyintézés - Jogi háttér biztosítása - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Értékbecslés - Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys Balázs Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 365 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys Balázs Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 365 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY