Eladó ház Csörnyeföld 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csörnyeföld 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8192487
Referenciaszám: H488710
Frissítve: 1 hónapja

Csörnyeföld eladó családi ház 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
338 462 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2995 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csörnyeföldön- a dombok és fákkal körül ölelt, nyugodt,csendes zöld környezetben- kínálom eladásra az alábbi családi házat a hozzá tartozó területtel. Csörnyeföld a magyar-horvát-szlovén hármashatár közelében fekszik, szelíd déli fekvésű lankák lábainál. Nagyobb települések a közelben Lenti, amely 20 km, Lendva 17 km, Letenye 10 km távolságra található. A községet körülölelő dombok, a mikroklímás adottságok alkalmasak szőlőtermesztésre, a térség gazdag erdő és vadállománnyal rendelkezik. A Muraszemenyei bányatavak 2 km-re elérhetőek, ahol a horgászok is hódolhatnak szenvedélyüknek. Ez a nyugalom és a béke szigete, rengeteg lehetőséggel ötvözve! NE MARADJON LE RÓLA! Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy csendes, zajtól és szomszéd mentes környéken élni, pihenni, túrázni és gazdálkodni. A faluban élelmiszer bolt működik. A buszközlekedés Lenti és Letenye irányába naponta többször elérhető. Az ingatlan jellemzői: - 1960-as években épült, blokk beton alapra, tégla falazattal, cserép tetővel - nagyon jó elosztású, tágas terek jellemzik, K-NY tájolással - lakószinten: 2 hálószoba, nappali, konyha-étkező, fürdő-WC, kamra, terasz helyiségekből áll - alsó szinten: egy hűs 20 m2 borospincével - vezetékes víz, villany, gáz bevezetve - fűtése gázkonvektoros - ablakok fa szerkezetűek - az udvaron ásott kút is rendelkezésre áll - CSOK, HITEL igényelhető, melyet bankfüggetlen hitelszakértőnk helyben, ingyenesen bonyolít irodánkban A kert 748 m2 nagyságú, fákkal körül ölelt, szinte sík terület. Az ingatlanhoz tartozik még egy külön hrsz. szereplő 2200 m2 lankás terület, ahonnan csodaszép panorámában gyönyörködhetünk, ellátni egészen a Varasdi hegyekig. A területen gesztenye, dió, barackfák sorakoznak. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Terasz:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY