Eladó ház Csorna 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csorna 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8260058
Referenciaszám: HZ096421
Feltöltve: 4 napja

Csorna eladó családi ház 2 szobás: 34,5 millió Ft

34,5 millió Ft
485 915 Ft/m²
71 m²
Alapterület
163 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 164 Ft
Második évtől
143 133 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy felújított családi ház Csornán. Az ingatlan 1960-ban épült tégla szerkezettel, amelyet mindössze 2 éve modernizáltak, így ma már egy összkomfortos, kellemes otthont kínál új tulajdonosának. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, amely megbízható és gazdaságos megoldást biztosít a hidegebb hónapokban. Az alternatív fűtésben gondolkodók számára rendelkezésre áll egy kémény is!A tartófalak vastag, 37,5 cm vastag téglafalak. Az ablakok el vannak látva redőnnyel és egy részük szúnyoghálóval is! A fürdőben 80 literes LEOV villanybojler szolgáltatja a ház melegvízellátását, amely az elektromos modernizációt követően saját áramkörre került.Az ingatlan helyiségei: nappali, hálószoba, konyha, étkező, kamra, fürdő WC-vel.A felújítás során:Új padlóburkolattal látták el a két szobát, cserélve lettek a nyílászárók és új, modern lámpatestek kerültek elhelyezésre!Az ablakok jó hőszigetelőképességű duplaüveges műanyagablakokra lettek cserélve!A konyhában új csempe került beépítésre!Új áram-, és vízhálózat lett kialakítva!Teljes belső festés történt!A tetőszerkezetben a szarufák állapota fel lett mérve és az arra szorulók esetében ki is lettek cserélve!A fürdőszoba teljes felújításon esett át, új padlóburkolat, új csempék, új fürdőszoba bútor!Az ingatlan egy 163 négyzetméteres teleken áll, amely alkalmas kertészkedésre vagy igény esetén a kerítés átépítésével autóbeálló is kialakítható. A telek mérete ideális mindazok számára, akik nem akarnak hosszasan fáradni az udvargondozással, ugyanakkor szeretnének egy kisebb zöld övezetet, ahova időnként ki lehet ülni vagy lehet kertészkedni.Csorna városa egy nyugodt, mégis dinamikusan fejlődő település, ahol a modern infrastruktúra és a természet közelsége harmonikus egyensúlyt teremt. A városban megtalálhatóak különböző oktatási, egészségügyi és kereskedelmi létesítmények, mint például Tesco, Lidl, Rossman, MOL, éttermek, cukrászdák, művelődési ház, kórház, katasztrófavédelem, gyógyszertár, bölcsőde, óvodák, általános iskola és számos kisebb vállalkozás is. A közlekedés szempontjából is előnyös helyzetben lévő Csorna gondoskodik arról, hogy a lakók kényelmesen és gyorsan elérjék a szükséges célállomásaikat, legyen szó akár városi, akár országos megközelítésről, hiszen a településen áthalad a 85-ös főút és közvetlenül a település mellett halad el az új építésű M85-ös autóút.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, mégis minden kényelmet kielégítő otthonra vágynak, ahol a minőség és a stílus összhangban van az otthon melegével. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Balázs Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Balázs Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 330 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY