Eladó ház Csorna 99 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csorna 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205095
Referenciaszám: H489336
Frissítve: 18 napja

Csorna eladó családi ház 4 szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
878 788 Ft/m²
99 m²
Alapterület
1619 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 283 Ft
Második évtől
360 945 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a teljesen felújított, egyszintes családi ház tágas telken és számos melléképülettel várja új tulajdonosát Csorna csendes utcájában! A HÁZ JELLEMZŐI: 99 m²-es lakótér, amelyben 3 hálószoba, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, külön WC, tároló és mosókonyha található. Az ingatlan egy 1619 m²-es telken helyezkedik el, melynek első fele térkövezett és füvesített. A hátsó udvar ~1000 m², mely számos lehetőséget kínál, többek között telephelynek is kiváló. 24 m²-es hangulatos, térkövezett, fedett terasz, ahol kellemesen töltheti el szabadidejét. A házhoz tartozik egy 30 m²-es pince, valamint egy 110 m²-es melléképület, amely 4 helyiségből áll és garázsként is használható. MŰSZAKI JELLEMZŐK: Az ingatlan az 1980-as évek közepén épült, azonban teljes felújításon esett át. 3 rétegű műanyag nyílászárók, felújított tető, szigetelt homlokzat és födém. Fűtése gázcirkó rendszerű. Öntözőrendszer és kerti csapok biztosítják a kert ápolását. Elektromos kapu gondoskodik a kényelemről és biztonságról. HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK: A tágas telek és a melléképületek számos lehetőséget kínálnak, így az ingatlan akár telephelynek is kiváló. A nagy hátsó udvar lehetőséget biztosít kertészkedésre, állattartásra vagy akár további építkezésre is. ELŐNYÖK: Csendes, nyugodt környezet Csorna egyik kedvelt utcájában. Teljesen felújított ház, azonnal költözhető állapotban. Tágas, többféleképpen hasznosítható telek és melléképületek. Modern fűtésrendszer és nyílászárók. Lokáció: A városközpont könnyen elérhető, ahol boltok, iskolák és egyéb szolgáltatások állnak rendelkezésre. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen minket bizalommal! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY