Eladó ház Csorna 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csorna 75 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8196005
Referenciaszám: HZ080631
Frissítve: 21 napja

Csorna eladó családi ház 4 szobás: 28,8 millió Ft

28,8 millió Ft
384 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
775 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 128 Ft
Második évtől
119 485 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
REMEK LEHETŐSÉG CSORNA CSENDES UTCÁJÁBAN!Eladásra kínálok egy 775nm-es telken elhelyezkedő 75nm-es családiházat, Csorna egyik központi, mégis csendes utcájában. A lakás felosztása kiváló, 3 szoba, egy fürdőszoba, egy étkező - konyha és egy nappali került kialakításra. A ház tégla építésű, magasított alapra épült, fedett terasz tartozik hozzá. Az ingatlanhoz tartozik egy kazánház és egy kisebb tároló, valamint pince található alatta. Ablakai redőnyös műanyagablakok, napfényes, kellemes a lakótér. A 3 különbejáratú szoba megadja a magántér lehetőségét, az étkező - nappali pedig kiváló lehetőséget nyújt a család tagjainak az együtt töltött időre. Praktikusan a konyha főzőfülkeként lett kialakítva, az étkezőből nyílik, kis ablakkal rendelkezik, így természetes fény jut be oda is, valamint a szellőztetés is megoldható. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, a melegvíz villanybojlerről  kerül előállításra. Csorna remek infrastruktúrával rendelkezik, az M85-ös mentén helyezkedik el, Győr és Mosonmagyaróvár egyaránt kb. 20 perc alatt elérhető. Csorna városban megtalálható minden, amire a hétköznapokon szükség lehet: bölcsőde, óvoda, iskola, posta, orvosirendelők, boltok stb.. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal a hét bármely napján! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Glaser Evelin Krisztina Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 20 621 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Glaser Evelin Krisztina Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 20 621 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY