Eladó ház Csór 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csór 96 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8214673
Referenciaszám: 44341
Frissítve: 18 napja

Csór eladó családi ház 2+1 fél szobás: 106 millió Ft

106 millió Ft
1 104 167 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 335 403 Ft
Második évtől
439 772 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvártól pár kilométerre keresel olyan ingatlant amiben mindent megtalálsz, lehetsz vállalkozó is aki egy helyen szeretné tudni a székhelyét és a lakóhelyét, akkor  jó helyen jársz.  Eladó családi ház,  gépesített, fedett medencével, wellness részleggel, 70 m2 melléképülettel Csór belvárosában. A családi ház és telek jellemzői: - a ház teljesen fel lett újítva                 át lett vezetékezve(áram és víz oldalról),                 új nyílászárók lettek beépítve                új alumínium redőnyök lettek felrakva                10-15 cm szigetelés van kívülről a házon                Teljes kamera és riasztó rendszer lett kiépítve                 Ipari áram be van vezetve   - Napelem (11 KW) ami teljes mértékben ellátja az energiagazdálkodást   - 30 m3 fedhető medence biztosítja a kényelmet   - 15 négyzetméteren egy kisebb wellnes részleg található amiben lávaköves szauna és  fényterápiás, masszáskád található   - Van egy 70 m2, 5,5 méter magas  melléképület ami fel van polcozva, közművek be vannak vezetve   - az ingatlan teljesen körbe van kerítve   - Akár vállalkozásoknak is megfelelő lehet, a melléképület és a bejáratok miatt Tökéletes nyugalmat keresel a Székesfehérvártól nem messze de még megfizethető áron akkor? Akkor ezt neked ajánlom! Ezen az elérhetőségen keress: +36 20 232 0315 Amennyiben a 2314-es referencia számú családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Irodánk az ingatlan vásárlással összefüggő teljes körű ügyvédi, ill. díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csók Sándor CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 232 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csók Sándor CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 232 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY