Eladó ház Csongrád 336 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csongrád 336 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8004762
Referenciaszám: 12_coh
Frissítve: 20 napja

Csongrád eladó családi ház 8 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
118 750 Ft/m²
336 m²
Alapterület
1 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Apartmanház a Körös-toroknál? A Dél-Alföld egyik legszebb városában Csongrádon kínálom megvásárlásra ezt a vállalkozásra alkalmas belvárosi ingatlant együttest. Az ingatlan kiváló helyen a belváros szívében csendes utcában helyezkedik el. A telek 795 négyzetméteres, két lakóépülettel, műhellyel, garázzsal, tárolókkal, pincével rendelkezik. Az épületekben nagyságuk, elosztásuk alapján rengeteg lehetőség rejlik. Tökéletes megoldás lehet két- három generáció összeköltözésére, panziónak, munkásszállásnak, apartmanháznak, de akár szépségipari vagy orvosi tevékenységre is kialakítható. Jelenlegi tulajdonosa Teke Clubot álmodott ide, ami sajnos nem valósult meg de a tervei elkészültek. - A nagyobb utca fronti épület téglából épült, polgári jelleggel 186 négyzetméteres jellenleg felújítandó állapotban várja új gazdáját. - A kisebb vegyesépítésű 150 négyzetméteres már felújításra került, költözhető állapotú. Hangulata autentikus, jó elosztással. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal, radiátoros hőleadókon keresztül, kiegészítésként kandallóval és klímával történik. Az épületeket a hangulatos veranda köti össze melynek közvetlen kapcsolata van a kert résszel. A telek végében műhely és garázs található. Az ingatlan 3 fázissal rendelkezik, amely alapköve lehet egy korszerű napelemes beruházásnak. Ha tervei vannak Csongrádon, befektetne és tudja hogy a Körös- torok idegenforgalmi szempontból rendkívül vonzó, és rengeteg látogatót hoz a városba akkor ne habozzon, ez egy jó lehetőség. Tekintse meg a fotókat és az alaprajzot! Hívjon, és tájékoztatom a részletekről! Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosétkezőkamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY