Eladó ház Csömör 375 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csömör 375 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8066172
Referenciaszám: HZ082385-4312154
Frissítve: ma

Csömör eladó családi ház 7 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
560 000 Ft/m²
375 m²
Alapterület
778 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 664 477 Ft
Második évtől
871 247 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív, sokoldalú családi ház eladó Csömörön! Csömörön Középhegyen exkluzív családi ház eladó! Csendes családi házas övezetben, békés, nyugodt szomszédokkal megáldott telken fekszik az eladásra kínált ház. 2019-ben lett teljeskörűen felújítva. Gyakorlatilag költségmentes állapotban várja új, igényes és a terek kihasználhatóságát kreatívan megközelítő új tulajdonosait. Az ingatlan impozáns méretekkel rendelkezik, melyhez 40+m2-s garázs, kerti sütögető és 450 m2-s automata locsolóberendezéssel üzemelő kert kapcsolódik. A házba lépve 4 szoba, 2 fürdő, egy amerikai konyhás nappali fogad minket, melyeket egy 20 m2 -s közlekedő köt össze. A szobák 15-18 m2-s. A nappaliból télikertbe léphetünk ki, ahonnan rálátunk a kertre. A közlekedőből lépcsőház nyílik, mely az alagsorba vezet. Az alagsor több tároló és a gépészetet is magába foglalja de rendkívüli lehetőséget kínál különböző tevékenységek kialakítására, illetve nagyobb társaságok fogadására. Vendégszoba, fürdő, bár, szauna és magánygyűjteménynek otthont adó borospince luxus kényeztetést kínál a ház lakóinak és hozzátartozói részére. Korábbi tervek szerint bowlingpálya került volna kialakításra, mely utal a helyiségek méretére és az azokban rejlő potenciálra. A konyha gépesített,, hangszigetelt tolóajtóval igény szerint elválasztható a nappalitól. A terek fűtéséről padlófűtés és az alagsorban légfűtés gondoskodik. Akik egyedi ingatlan kialakításában gondolkodnak csendes környezetben élnék életüket, törekszeneken a magasabb életminőség megteremtésére azoknak ajánlom szíves figyelmébe.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House - Nemes utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY