Eladó ház Csömödér 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csömödér 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277414
Referenciaszám: 164792-4722793
Frissítve: 3 napja

Csömödér eladó családi ház 2 szobás: 17,5 millió Ft

17,5 millió Ft
210 843 Ft/m²
83 m²
Alapterület
634 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 373 Ft
Második évtől
72 604 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164792 hivatkozási számú csömödéri családi ház. Ingatlan részletek: Az otthonban egy tágas, amerikai konyhás nappali található, ami ideális családi összejövetelekhez és kényelmes mindennapi élethez. Az ingatlanban egy fürdőszoba és egy külön WC is megtalálható! A szép nagy délre néző terasz lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a szabadidő kellemes eltöltésére. A villanyvezeték teljesen újra vezetékelve lett, és külön éjszaki-áram áll a villanybojler számára rendelkezésre. A vízvezeték is teljesen újra vezekelve lett, így nincs gond a vízellátással. Az ablakok részben hőszigeteltek, és a régi típusú ablakok is jó állapotban vannak. A födém duplán szigetelt, és a vakolatban darált hungarocell is található a jobb hőszigetelésért. Az ingatlan 634 négyzetméteres telken fekszik, és további kényelmi szolgáltatásokkal rendelkezik, mint például egy garázs, nyári konyha, kamra és egy kazánház, ami a ház melegét szolgálja. Az otthonban villany, víz és csatorna van bevezetve, a gáz csak a telken található. Történelem és környezet: Ezt a házat a Eszterházi hercegek építették, akik a Csömödér környéki erdőket birtokolták, mint szolgálati lakást erdőmérnökeiknek építették ezt a házat, amit 1995 teljesen újraépítettek, ennnek is köszönhetően állagában teljesen makulátlan! A település szép és rendezett udvarokkal rendelkezik, és számos látnivalót kínál a környéken. A Lenti fürdő közelsége lehetőséget nyújt a pihenésre és kikapcsolódásra. Ez egy fantasztikus lehetőség egy családi házra Csömödér csendes és szép környezetében! Nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot, hogy további részleteket tudjunk megosztani vagy megbeszéljük a ház megtekintésének lehetőségét a +36305295800 telefonszámon és a robert.laska@oh.hu emailcímen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csömödéri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #164792Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY