Eladó ház Csömödér 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csömödér 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8257732
Referenciaszám: 171183-4752006
Feltöltve: ma

Csömödér eladó családi ház 3 szobás: 2,7 millió Ft

2,7 millió Ft
54 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
793 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171183 hivatkozási számú csömödéri családi ház. -Csömödér község Zala vármegyében, a Lenti járásban, a Zalai dombság területén, a Göcsejben található. -A Cserta és a Válicka patakok völgyében fekszik. A település központján a 7547-es út húzódik végig, de érinti a területét a Borsfa- Lenti(Mumor) közti 7537-es út is, egy rövid, az előbbi kettőt összekötő útszakasz pedig a 75 804-es útszámozást viseli. -Nevezetességei: A község központjában, gyönyörű platános park mellett áll a művelődési ház, falán Budapest két világháború közötti főpolgármesterének, a község szülöttjének emléktáblájával. A főút mentén díszpark és hármashalom előterében a fából faragott világháborús emlékmű. A vasútállomással átellenben található a Csömödéri Erdei Állami Vasút végállomása. A település határában víztározó helyezkedik el. -A nyugati tájolású felújítandó családi házhoz kert ,udvar tartozik. -Beton alap, tégla fal, cserép tető, fa és műanyag nyílászárók. -Villany van. Víz az utcában, rákötési lehetőség adott. Csatorna derítő kialakításával megoldott. Ásott kút az udvaron, ami szintén biztosíthatja a víz ellátást. -Helyiségek 50m2 alapterületen : három szoba, előtér szélfogó. Telek területe: 793m2. -Az ingatlan felújítása el lett kezdve, villanyvezeték csere részben megtörtént, új műanyag bejárati ajtó van. -Az új tulajdonos igénye szerint a meglévő helyiségekből, ki lehet alakítani fürdőszobát ,konyhát. -A fűtést fatüzelésű kandalló biztosítja. -Csendes nyugodt környék .Nincs átmenő forgalom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csömödéri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171183Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélkülicsendesalacsony közös költség

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY