Eladó ház Csomád 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csomád 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8184580
Referenciaszám: 360031037-1
Frissítve: 19 napja

Csomád eladó családi ház 6 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
681 364 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1860 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csomádon, kétgenerációs, 220 nm-s családi ház, 1860 nm-s telekkel. Az általunk kínált 220 nm-s családi ház, hatalmas, 1860 nm-s telekkel, Csomádon, a főút mellett található. Az ingatlan kialakításának köszönhetően két család vagy két generáció együttélésére is kiválóan alkalmas, külön életteret használva, vagy, az elülső lakrész akár bérbe is adható, mivel a ház 2 külön részből áll: Az utca felőli részben található: 2 külön bejáratú szoba 1 nappali-konyha, fürdőszoba, WC, és egy kis veranda. Az elülső és hátsó házrész között, egy 23 nm-s helyiség helyezkedik el. A hátsó lakrészben egy nagy, konyhakapcsolatos nappali, ahonnan a teraszra is ki lehet jutni, gyönyörű fatüzeléses kandallóval. A folyosóról nyílnak a külön bejáratú szobák (2), a fürdőszoba, WC, és továbbhaladva, egy külön kis lakrészben, amely a kert felé néz és a kertbe is ki lehet jutni ezen keresztül, egy nagyon helyes, galériás kuckó, külön WC-vél., igazi rejtekhely. A teraszon bársarok, és kicsit arrébb medencének kialakított hely. A telek további részén egy nagy műhely és pince található. Az ingatlan 1970 (tégla) – és 2000 (porotherm) között épült, zsindely és cseréptetővel, a ház szigetelt. 3 rétegű, thermoüveges ablakok. A galériás terasz felőli rész, könnyűszerkezetes hozzáépítés, mely a tulajdonos asztalos keze munkáját dicséri, épp úgy, mint a terasz, a kerítés és az automata kapu (kocsibeálló). Műszaki felszereltség: vegyes tüzelésű kazán, vízteres puffertartály, gáz, klíma, ásott kút, ipari áram. Az ingatlan a csatornahálózatba is be van kötve. Csomád község, Pest megye északi régiójában, Veresegyház, Őrbottyán, Vácrátót szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlantól 15 perc gyalog a helyi iskola (1km)10 perc az orvosi rendelő (750 méter)A közelben van bolt, és autóval 5 perc Veresegyház, ahol Lidl és tulajdonképpen minden elérhető A vonatállomás kB 7 perc (8km) és több Volánbusz járat van Pest és Vác irányába is, a megállóhelyek szintén közel vannak az Ingatlan hoz. Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Záborszky Henriett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 292 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Záborszky Henriett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 292 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY