Eladó ház Csolnok 137 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csolnok 137 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250729
Referenciaszám: 0968
Frissítve: ma

Csolnok eladó családi ház 4+2 fél szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
342 336 Ft/m²
137 m²
Alapterület
931 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csolnok központi helyén eladó egy 138 nm-s,tégla építésű,két generációs,CSOK pluszra alkalmas családi ház. Az ingatlan 931 nm-s telken helyezkedik el,és a különlegessége,hogy mivel a település dimbes-dombos területen fekszik,a telkek is lejtősek,viszont ez a telek és mellette egy pár telek teljesen sík terület. Az udvaron van egy külön álló tégla garázs és a kertben többféle,termő gyümölcsfa. A ház alkalmas két generáció lakhatására,egymást nem zavarva,két külön lakrész van kialakítva. Az első részben van két szoba,és egy hatalmas nappali konyhával,illetve a fürdő és a wc egy helységben. A másik lakrészben is van két szoba,ezek kisebb szobák,és van egy kisebb nappali konyhával, itt a fürdő-wc külön helységben található. A víz,villanyvezeték részben felújított,a nyílászárok nagyobb része cserélve lett,a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal,központi rendszerben történik,a gázcsonk telken belül van. A lakrész alatti szuterénben több szépen kialakított helység van,egy kiskonyha,egy garázs,tárolók.Továbbá van még egy helység,ami ha kell még egy garázs lehet belőle,innen lehet a gyönyörű,száraz,10m hosszú,boltíves pincébe bemenni. Ez a szuterén rész igényesen kialakított,tiszta helységekből áll,amit akár lakhatásra is ki lehet alakítani ha szükséges bármikor. Ez a település festői szépségű,illetve fekvésű,hegyekkel és erdőkkel körbe vett város,itt vezet át a Kék Túra nyomvonala,a dombokon szépséges szőlőskertek,szőlőhegyek vannak. A lakosság összetartó,a korábban betelepített sváb családok hagyományait büszkén őrzik,több közösségi rendezvényt is tartanak,többek között fözőversenyt,süteménybajnokságtot. Ha szeretné ezt a kedves települést megismerni és itt élni,ebbe a jó elrendezésű és hatalmas ingatlanban lakni,hívjon bizalommal nézzük meg együtt. Kun Judit 06204400145 A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY