Eladó ház Csokvaomány 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8265941
Frissítve: 9 napja

Csokvaomány eladó családi ház 2+1 fél szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
115 385 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1033 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 23 731 Ft
Második évtől
31 116 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Borsod-Abaúj-Zemplén vágymegyében a bükk szívében található kisfaluban Csokvaományban, eladó egy kertes, tornácos családi házikó! A ház tehermentes! Amit tudni lehet az ingatlanról: -65m2 -rendezett udvar, nagy kert,(zöldség, gyümölcs termesztésre alkalmas) -2 nagyszoba és egy előtér található az ingatlanba. -a helyiségek régebbi tipusú "fagerendás "plafonnal rendelkeznek. -minden helyiség hidegburkolatos, illetve régebbi faablakok redőnnyel ellátva. -Tető (cserép) -Garázs -Pince -Ásott kút Közműszolgáltatás: áram, gáz. Az ingatlanban a gáz 1 szobába üzemel.(konvektor). Illetve az áram minden helyiségben bent van. A vezetékes víz nincs az ingatlanba bekötve, illetve maga a kúti vízrendszer sincs a házban bekötve! Fürdőszoba nincs kialakítva, de kisebb tervezéssel természetesen lehetséges. Az előtérbe el lett kezdve “fürdőszoba” tervezése, vésése. (Egyelőre csak terv). Természetesen aki lát benne fantáziát, úgy alakíthatja ahogy neki tetszene. Felújítandó ingatlan,ami saját elképzelés szerint álomházikóvá válhat! Érdeklődni telefonon. Előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Ha csendes és jó szomszédságot szeretnél, nyugodt környezetben és egy szép kis faluban, keressen bátran. Ingatlanosok ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
II (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
villanygázkomfort nélkülikocsibeállógarázskertcsendespincebútorozatlanredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pető Virág
+36 20 382 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pető Virág
+36 20 382 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY