Eladó ház Csobánka 300 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csobánka 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8264524
Referenciaszám: HZ056722
Frissítve: ma

Csobánka eladó családi ház 7 szobás: 350 millió Ft

350 millió Ft
1 166 667 Ft/m²
300 m²
Alapterület
807 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 107 461 Ft
Második évtől
1 452 078 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű, modern három szintes családi ház panorámával Csobánkán!Eladó ez a modern, új építésű családi ház Csobánka dél-nyugati fekvésű domboldalán, egy 807 nm-es összközműves telken bruttó 300 nm-es több teraszos ingatlan. Fekvésének köszönhetően a szobák természetes  napfényben fürdenek. A két tágas terasz a gyönyörű panoráma mellet, jacuzzi, baráti összejövetelek, grillezés helyszíne lehet. Az alsó szinten tágas nappali és konyha étkezővel található közvetlen kert kapcsolattal. Az első emeleten egy nagyszoba, két hálószoba külön álló gardróbszoba és egy hatalmas exkluzív fürdőszoba vár. A második emeleten egy külön amerikai konyhás nappali és két szoba található külön fürdőszobával ahonnan a második teraszra érkezünk. Ez a szint külön lakrészként is használható, így alkalmas lehet két generációnak.A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról DAIKIN hőszivattyús rendszer gondoskodik. Minden helyiség padlófűtéses, a legfelső szinten falfűtés is kiépítésre került. A tetőn a napelemhez szükséges kiállások elkészültek. mind a három lakószint kertkapcsolatos. A telken, ház mellett közvetlenül egy felújított korabeli borospince is található, családi és baráti összejövetelek hangulatos helyszíne lehet. 36nm-en.A ház magas minőségű alapanyagokból épült, minden részlete a  modern életstílust szolgálja. A tágas, nyugodt, családbarát környezet és panorámás kilátás kivételes adottságúvá teszi a házat.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon bátran és tekintse meg ezt az exkluzív Csobánkai otthont.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
80 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Erika Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Erika Duna House - Október 6. utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 626 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY