Eladó ház Csobánka 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csobánka 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8232176
Referenciaszám: 664726
Feltöltve: 11 napja

Csobánka eladó családi ház 5 szobás: 114 millió Ft

114 millió Ft
1 036 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
442 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 360 716 Ft
Második évtől
472 963 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A tökéletes választás Csobánkán! A Pilisi hegyek ölelésében, meseszép völgyben található Csobánka, a fővárostól mindössze 20p távolságra. Remek tervek és minősgi csapat közreműködésével 2019-ben épült 110nm-es családi ház, 442nm-es telken. A belső kialakításának és elhelyezkedésének következtében igazi gyöngyszemnek minősül! Amerikai LOFT lakás jellegű nappali a maga 6,5 méteres belmagassággával, az elemeti szobák és közlekedők kialakításával a családok álmainak megvalósulását eredményezi. Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele Ön is! Hatalmas, napfényes ablakok, tágas terek, nagyszerű elrendezés és természetközeli kinézet jellemzik, érdemes megtekinteni személyesen, nem mindennapi ingatlan! Az ingatlan főbb adatai: -110nm-es családi ház 2 szinten(amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba, előszoba, 2 fürdőszoba) mellett 10nm-es terasz -442nm-es kert panorámás kilátással -2019-ban épült az ingatlan profi tervekkel magas minőségben -korszerű ablakok, belső és bejárati ajtó -kombi cirkó biztosítja a meleg vizet és a fűtést is -külső 15cm dryvit szigetelés az oldalfalakon és 20cm-es kőzetgyapot a födémen -belső bútorzat megbeszélés tárgyát képzi -minőségi fal és padlóburkolatok -egyedi konyha Közlekedése és elhelyezkedése kiváló! -Buszmegálló 15 perc kényelmes sétával -Budapest 20 perc alatt elérhető személyautóval - a közelben közintézmények, óvodák, iskolák és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. Az ingatlan per és tehermentes. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban, igazi álomotthon. Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
B
amerikai konyhateraszbeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY