Eladó ház Csipkerek 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csipkerek 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8236065
Referenciaszám: H490929-4737225
Frissítve: 5 napja

Csipkerek eladó családi ház 4 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
295 763 Ft/m²
118 m²
Alapterület
1429 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vas vármegye legszebb részén, a bájos Csipkereken kínálok eladásra egy jó állapotú bruttó 140 m2-es, tégla építésű családi házat, mely tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnének egy nyugodt, csendes környezetben élni, de ugyanakkor könnyen elérhető közelségben lenni kis és nagyvárosokhoz egyaránt. A családi ház 3 tágas szobával, konyha-étkező-nappalival, fürdőszobával, külön WC-vel és terasszal rendelkezik, így tökéletes választás lehet nagyobb családok számára is. A fűtés gázcirkó, valamint vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott. Nyílászárói többségében műanyag szerkezetűek, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. Az elektromos hálózat teljeskörű cseréje és a tető felújítása megtörtént. Jó állapotú az ingatlan, egyedi igény szerint frissítést igényelhet. Az ingatlanhoz tartozik pince, melyben a vegyestüzelésű kazán található. Az 1429 m2-es telken közművekkel ellátott nyári konyha, és tárolók találhatóak. A közlekedési lehetőségek nagyon jók, így az autóval közlekedőknek és a tömegközlekedést használóknak is könnyen elérhető Vasvár, Sárvár, Körmend, Szombathely és Zalaegerszeg egyaránt. A településen megtalálható óvoda, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő és boltok. A környék felkapott és népszerű, így az ingatlan befektetési célra is kiváló lehetőséget jelent. Közelben található a Szajki tavak és a Jeli Arborétum. Balaton is könnyen megközelíthető, csupán 50 km. Falusi CSOK igénybe vehető! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY