Eladó ház Csikvánd 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csikvánd 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8266894
Referenciaszám: M284532-4757525
Feltöltve: ma

Csikvánd eladó családi ház 3 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
340 244 Ft/m²
82 m²
Alapterület
888 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 280 Ft
Második évtől
115 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Csikvándon, Győr-Moson-Sopron vármegyében egy 82 m2 alapterületű CSALÁDI HÁZ és 25 m2-es IRODAÉPÜLET, mely 888 m2 területű telken fekszik. 15 PERCRE GYŐRTŐL AZ M83-AS ÚTON! A 3 SZOBÁS HÁZ csendes, nyugodt környezetben terül el, udvarán számos melléképület, kocsibeálló, garázs található. A ház bejárata mellett egy fedett teraszra érkezünk, a házba lépve pedig az előszoba- étkezőből közelíthetjük meg a szobákat, konyhát, fürdőszobát, külön mosdót és a kamrát. A nyílászárók cseréje az utcára néző ablalokon megtörtént, ezek minőségi faablakok redőnnyel ellátva. A fűtés cserépkályhával és gázkonvektorokkal megoldott. A ház rendszeresen karbantartott jó állapotú, korszerűsítése után kiváló otthona lesz új lakójának. Az udvaron akár tárolásra, akár állattartásra alkalmas melléképületek állnak. Az utcáról is KÜLÖN BEJÁRATON megközelíthető a jelenleg irodaként bejegyzett különálló, mosdóval rendelkező épület, mely a vételár részét képezi. Alkalmas lehet akár még egy lakrész kialakítására, saját vállalkozásra, vagy bérbeadásra is. Ajánlom azon vásárlóknak akik egy jó alapokkal rendelkező házat keresnek olyan településen, ahol nagyvároshoz közel, mégis vidéki hangulatban tölthetik mindennapjaikat! FALUSI CSOK ELÉRHETŐ DECEMBER 31-ig! A vásárláshoz hitel, lakáshitel kamatkedvezményekkel irodánkon keresztül díjmentesen megoldott. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, az ehhez kapcsolódó ügyek intézésében segítséget nyújtunk. A hirdetésben szereplő képek, alaprajz és leírás az OTP Ingatlanpont Kft. tulajdonát képezik.Az ingatlanról készült képek, leírás és alaprajz az OTP Ingatlanpont Kft. szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY