Eladó ház Csévharaszt 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csévharaszt 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8193131
Referenciaszám: M284032-4704025
Frissítve: 21 napja

Csévharaszt eladó családi ház 5 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
618 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1390 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 253 Ft
Második évtől
410 731 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől 30 km-re, Pest vármegye, Csévharaszt településén, azonnal költözhető, több generációs családi ház eladó! A kétszintes, összesen 160 nm-es, tégla falazatú ingatlan egy 1390 nm-es telken helyezkedik el. Fűtése cserépkályhával és/vagy gáz-kazánnal történik, radiátoros rendszeren keresztül. A földszinten egy hálószoba, nappali, fürdőszoba, wc, mosókonyha, előszoba és egy nagy konyha található, valamint két terasz. Az emeleten három hálószoba, fürdőszoba wc-vel, közlekedő és gardrób helyezkedik el. A tetőtér további két szobává alakítható. A ház belső terei részben felújítottak és modern fűtési rendszerrel rendelkezik (cserépkályha, gázkazán, radiátorok, hűtő-fűtő klíma). A külső szigetelés és mediterrán színezés mellett a ház körül járda található. A garázs 5 autó befogadására alkalmas, az automata kapuval ellátott autófelhajtóra további autók is parkolhatnak. Az egyik melléképület szerelőműhely, garázs, tároló és pince funkciókat lát el, kétféle áramforrással. Az ingatlan teljesen körbekerített, és a telek végén egy kiskapu nyílik az állami erdőbe. Remek lehetőség azoknak, akik Budapesthez közel, de mégis nyugodt, csendes, zöld vidéki környezetbe vágynak. Az ingatlanhoz opcionálisan megvásárolható a szomszéd telek+ingatlan, ami akár vállalkozásra, állattartásra, mezőgazdsági tevékenységekre is alkalmas lehet. A települést kiváló infrastruktúra és közlekedés jellemzi: Budapest, 4-es, 405-ös, M4, M0, M5-ös autópáják 15 perces távon belül találhatóak. Buszmegálló 1 perces séta távra található, ami közvetlen járatot biztosít a környező településekre. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlanmegvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt! Bővebb információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Botka József OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 348 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY