Eladó ház Csesznek 234 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csesznek 234 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8265690
Referenciaszám: 114458
Frissítve: 2 napja

Csesznek eladó családi ház 8 szobás: 77 millió Ft

77 millió Ft
329 060 Ft/m²
234 m²
Alapterület
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 641 Ft
Második évtől
319 457 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok a csodálatos Csesznek község központi részén, egy különleges kétszintes családiházat. A rendkívül tágas ingatlan bruttó 234m2, nettó 208 m2-es, összesen két nappalival és hat szobával rendelkezik. A műszakilag kiváló állapotban lévő ház, egyaránt kőből és téglából épült. Ablakai dupla hőszigetelésűek, a földszinten redőnnyel, az emeleten reluxával felszereltek. Az emeleti rész szigeteléssel ellátott. A villanyvezetékek teljesen míg a vízvezetékek részben megújultak. A ház fűtéséről gázkazán és egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, amely kiegészül egy a nappaliban található cserépkályhával is. A hőleadók radiátorok. A házban a melegvizet villanybojler adja. Az ingatlan elosztása: Földszint: nappali, előtér, lépcsőház,2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba +WC, előszoba, WC. Emelet: 4 szoba, galériás nappali, fürdőszoba, WC, lépcsőház. (Lásd alaprajz!) Az emeleten az egyik szoba konyhává alakítható. A tágas családiház egy 1299 m2-es panorámás telekre épült. A teleken több melléképületet és egy hangulatos fedett kiülőt úgynevezett szaletlit találhatunk. A kiülő egy része alatt egy 16m2-es pince húzódik. A ház mellett van közvetlenül a kazánház, ezen kívül a rendezett udvarban találunk egy fedett gépkocsi beállót is. A hátsó kertben számos gyümölcsfa található, továbbá gyönyörű kilátás és örök panoráma a Cseszneki várra. A ház udvara gondozott szépen parkosított, örökzöld növényekkel díszített. A kertben ásott kút teszi lehetővé az öntözést. A Bakony szívében, csodálatos természeti környezetben található a festői kis település, Csesznek. Zirctől 11 kilométerre északra a 82-es főút mellett fekszik, gyakorlatilag teljesen összeépült északi szomszédjával, Bakonyszentkirály településsel. A fejlett kis község rendelkezik saját Polgármesteri hivatallal, van Faluház, óvoda, iskola, háziorvosi és fogorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, templom továbbá bevásárlási lehetőség, vendéglő, büfé is. Csesznek elhelyezkedéséből és látványosságából adódóan közkedvelt kirándulóhely és pihenőhely egyaránt, ezért számos vendégházat is találunk. Megközelítése kiváló, autóval, busszal vagy 6 kilométerre a Porva-Csesznek vasútállomáshoz vonattal is eljuthatunk. További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a természethez és a várhoz közeli ingatlant! Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY