Eladó ház Cserszegtomaj 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cserszegtomaj 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140729
Referenciaszám: H484400-4636966
Frissítve: 19 napja

Cserszegtomaj eladó családi ház 4 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
160 m²
Alapterület
4804 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 268 Ft
Második évtől
663 807 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Káprázatos balatoni panorámával, parkosított, rendezett birtokkal vált eladóvá ez a festői szépségű ingatlan. Cserszegtomaj csendes övezetében található ez a gondosan megtervezett, egyedi kivitelezésű családi ház. Az ingatlan jellemzői: - 3 hálószoba melyből az egyik saját zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik, a másik fürdőszoba szintén WC-vel lett kialakítva, sarokülős zuhanyzóval és fürdőkáddal is berendezett, konyha, tároló, étkező, nappali, közlekedő, előszoba és garázs helyiségek 160 m2-en. -Beépíthető tetőtér. - 60 m2 alagsor háztartási helyiséggel, kazánházzal és egyedi borospincével. - 20 cm vastag kőzetgyapot födémszigetelés, hőszigetelt ablakok, és padlófűtést is biztosító központi több funkciós kazán valamint cserépkályha. - A kazán egy svéd Alpha típusú, mely működtethető szénnel, fával, olajjal és elektromosan is. - A ház melegvizét még plusz 2 db elektromos villanybojler is szolgáltatja.. - 2 db nagy teljesítményű klímaberendezés is rendelkezésre áll a kellemes hőmérsékletért minden évszakban. - Tömör tölgyfa bejárati és teraszajtók, valamint parketta, szőnyegpadló és hideg burkolatok a helyiségekben. - Központi víz lágyító berendezés lett beépítve a vízhálózatba. - Éjszakai áram is rendelkezésre áll. - A garázs falai és az északi homlokzati fal 15 cm-es hőszigetelést kapott. - A ház 1993-ban épült tégla falazattal, bazaltkő alapra. - A tető héjazata hódfarkú cseréppel lett fedve. - A déli és a nyugati oldalon kialakított teraszról csodálhatjuk a balatoni örökpanorámát. - Impozáns, a környéken egyedülálló teleknagyság: 4804 m2-es parkosított kert gyümölcsfákkal (alma, szilva, mandula, dió, birs, barack, cseresznye, meggy...) és ligettel ahol az őshonos fák alatt megpihenhetünk és grillezhetünk. - A kertben megtalálható még egy földbe ásott 20 m3-es betontartály esővíz gyűjtésre, 10 m3 szennyvízakna, ahova a mosókonyhából folyik ki a szennyvíz és egy 4000 literes földbe ásott olajtartály a fűtéshez. - Víz, villany, csatorna be vannak kötve. Gáz egyelőre nincs, de a bevezetésére van lehetőség. - Az út részben murvás-kavicsos. részben aszfaltozot. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Keressen bizalommal, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY