Eladó ház Csépa 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csépa 83 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8246711
Referenciaszám: HZ062550
Feltöltve: ma

Csépa eladó családi ház 3 szobás: 13,99 millió Ft

13,99 millió Ft
168 554 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1014 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 267 Ft
Második évtől
58 042 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FALUSI CSOK-RA ALKALMAS INGATLAN ELADÓ! Eladó egy 1980-ban épült, 83 m²-es, nappali, konyha-étkezős, valamint 2 külön nyíló szobával rendelkező családi ház Csépa központjában. A beton alapra épült, vegyes falazatú ház jelenleg felújítás alatt áll, így új tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthatja tovább. Az összközművel rendelkező ingatlan jó tetőszerkezettel büszkélkedhet, ami hosszú távú biztonságot nyújt. A ház egy része alatt pince található, amely tökéletes tárolóhelyiséget kínál. A telek melléképületeket és egy szerelőaknás garázst is magába foglal, ami a hobby szerelők számára különösen előnyös.A kellemes szomszédság és a központi elhelyezkedés mellett a ház beton kerítéssel van körülvéve, ami kiváló privát szférát és biztonságot biztosít. Csépa kedvező elhelyezkedése révén a várostól való távolság ellenére is minden fontos létesítmény könnyen elérhető. A közösségi élet szuper, a közeli oktatási intézmények, üzletek és szolgáltatások pedig garantálják a kényelmes mindennapokat. A jó közlekedés, a nyugodt környezet és a fejlődő infrastruktúra Csépát ideális választássá teszi mindazok számára, akik elszakadnának a nagyvárosi élet zajától, mégis szeretnék azt gyorsan és könnyen elérni. A közelben számos természetközeli hely fellelhető, több horgász paradicsommal is büszkélkedhet a környék, a híres Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati központ mindösszesen 14 km-re fekszik. További képek hamarosan.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jerkovics Martin Duna House - Kecskemét, Jókai utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 884 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jerkovics Martin Duna House - Kecskemét, Jókai utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 884 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY