Eladó ház Csemő 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csemő 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8132716
Referenciaszám: M280175
Frissítve: 20 napja

Csemő eladó családi ház 4 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
170 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
4008 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 654 Ft
Második évtől
49 371 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csemő-Zöldhalomban 70 m2 hasznos alapterületű családi ház 4008 m2 telken eladó. Az 1950-es években épült, száraz, vegyes falazatú ingatlan, aszfaltozott úttól 50 méterre helyezkedik el. A ház egy nappaliból, három szobából, egy konyhából, egy kamrából, egy teraszból és egy fürdőszoba-WC helyiségből, míg a melléképületben egy pakolásra alkalmas teljesen száraz 26 m2-es pince helyiségből, egy felújításra szoruló tárolóból és a hozzá tartozó fedett teraszból áll. Az udvaron egy különálló felújítható-bontandó egyéb gazdasági épület és egy külön tetőzettel ellátott búbos kemence található. A családi ház homlokzata normál állapotú, falazata vegyes, teljesen száraz, a födém stukatoros fa, részben gipszkarton borítással. A tetőszerkezet normál fa, behajlástól, beázástól mentes, részben csatornával ellátott, héjazata égetett cserepezést kapott. A külső nyílászárók új, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátottak, műanyagra cseréltek, a belső ajtók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban. A helyiségekből a szobák laminált padló-, a többi helyiség járólap borítást kapott. A családi házban a közművek közül a háromfázisú villanyhálózat (3x10 Amper) réz vezetékre cserélve, a fúrt kút házi vízművel és az emésztő rendelkezésre állnak. A komfortos otthon melegéről helyiségenként mobil elektromos fűtőtest gondoskodik, alternatív megoldásként egy vegyestüzelésű kémény is rendelkezésre áll, igény szerinti kandalló-, kályha- vagy cserépkályha beépítés esetére. A melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A konyhabútor és néhány szobai szekrény a vételár részét képezik. A melléképületben egy 26 m2-es kiváló száraz pakolásra, tárolásra, egyéb hasznosításra alkalmas pince található. A lakóépület és a teljes telekből kivett udvarrész körben bekerített, gépjárművek számára a behajtás kapubejáróval megoldott. A telek többi része jelenleg zöldövezeti, hasznosításra alkalmas állapotú. A ház jelenleg is lakott, birtokba adás megbeszélés alapján lehetséges. A közelben pár km-en belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, benzinkút elérhető, buszmegálló a közelben megtalálható. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY