Eladó ház Csécse 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csécse 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180220
Referenciaszám: 702600527
Frissítve: 18 napja

Csécse eladó családi ház 5+1 fél szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
499 091 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2224 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegye, Csécse település központi utcáján lévő ingatlant. 2240m2-es telken fekszik, a 120m2 alapterületű, két szintes családi ház. Kialakításra került benne 5+fél szoba, konyha, étkező, 2 fürdőszoba, wc, 2 erkély, szerelő aknás garázs. A ház melegét hűtő-fűtő klímák biztosítják. Az ingatlanban felújításra került többek között: -nyílászárók cseréje(29 db) -elektromos rendszer -víz és csatorna hálózat -lemez burkolat a tetőn és a házon körben -lemez kerítés körben,elektromos kapuk -új csempe és padló burkolat -új padlószőnyeg,függöny -falak újra festve -udvar betonozás -klíma rendszer kiépítése fűtésre,hűtésre -kamera rendszer kiépítése folyamatban Tartozik hozzá fedett terasz, 2 műhely, pince, saját kút, illetve 50m3-es kerti tó. Csécse, Pásztótól nyugatra, a Cserhát déli lábánál található, a Szuha-patak és a Kozárdi-patak összefolyásánál. A Mátra közelsége miatt igazán friss levegőjű, a természetet, nyugalmat kedvelőknek kitűnő választás a település. Budapest egy órányira, Hollókő 18 km-re, Pásztó 8 km-re, Hatvan 25 km-re található, ahol kórház és nagyobb bevásárlási lehetőség is adott illetve munkalehetőség is. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornakomfortosgarázspanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY