Eladó ház Csécse 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csécse 53 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8146060
Referenciaszám: HZ087123-4669345
Frissítve: 3 napja

Csécse eladó családi ház 2 szobás: 30 millió Ft

30 millió Ft
566 038 Ft/m²
53 m²
Alapterület
1574 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 925 Ft
Második évtől
124 464 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy csodálatos panorámával rendelkező ingatlan! Ez a varázslatos otthon tökéletes választás azok számára, akik nyugalomra és természet közelségére vágynak Csécse település szívében, egy zsákutca csendjében helyezkedik el ez a különleges ingatlan. Csécse kedvező elhelyezkedése és bájos környezete miatt ideális választás azok számára, akik a város zajától távol, de mégis a civilizáció közelében szeretnének élni. A település zöld övezete, a környék természeti szépsége és a közösség barátságos atmoszférája mindenkit magával ragad, aki erre jár. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy Csécse közösségének részévé válhasson, és élvezze az életet ebben a békés, természetközeli otthonban. Az ingatlan megvásárlásával nem csupán egy házat nyer az új tulajdonos, hanem egy csendes, madárcsicsergős környéket is, ahol a pihenés a természet lágy ölén kivételes élményt nyújt. A varázslatos környezet, és a lenyűgöző panorámás kilátás együttesen garantálják, hogy minden napja különleges lesz ebben az otthonban. A telken belül található, egy fúrt kút amiről lehet a növényeket locsolni. Kerti sütögetésre, bográcsozásra kialakított, tűzrakóhely mellet található egy kis tó, benne élő aranyhal lakóival, és a meghitt pihenéshez kihagyhatatlan hinta ággyal. Kérdés esetén keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sarkadi Zsuzsanna Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 180 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY