Eladó ház Császár 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Császár 73 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8215116
Referenciaszám: M284829
Frissítve: 20 napja

Császár eladó családi ház 3 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
505 480 Ft/m²
73 m²
Alapterület
1138 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 758 Ft
Második évtől
153 091 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komárom-Esztergom vármegye CSÁSZÁR CSALÁDI HÁZ ELADÓ Eladásra kínálunk Császár egyik csendes utcájában egy 73 nm alapterületű felújított CSALÁDI HÁZAT. Jellemzői: - villanyvezetékek kicserélésre kerültek - tágas terek - nagy kert - kedvező rezsi - szigetelt - műanyag nyílászárók - webséta : http://webseta.hu/r2441863 A családi ház 1138 nm-es telken helyezkedik el, mely számos lehetőséget rejthet új lakója számára. Az ingatlanon a tető új lécezést és fóliát kapott és 5 cm-es kőgyapot szigetelés biztostja a megfelelő hőmérsékletet az ingatlanon belül. A családi ház pusztán 5 cm-es szigetelést kapott de így is megfelelő közérzetet biztosít a bent lakók számára. Az otthon melegét klíma és cserépkályha biztosítja. A rezsi nagyon kedvező 35-40e a reszi télen nyáron. A villanyvezetékek is kicserélésre kerültek így már az új lakónak ezzel nem kell bajlódnia, valamint a nyílászárókat korszerű műanyagra cserélték. Császár közel 2000 lakosú település a megye déli részén erdők ölelésében fekszik a Kisbért Tatabányával összekötő út mentén, a Vértes és a Bakony találkozásánál. Császáron található a Magyarországon egyedülálló western város, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertessen az emberekkel egy letűnt korszakot, és a vadnyugatot. Császáron igénybe vehető a FALUSI CSOK támogatás. Az OTP Ingatlanpont teljes körű hitel ügyintézéssel, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítva segíti Önt álmai elérésében. Jöjjön nézze meg ezt az INGATLANT és legyen az Ön álmai OTTHONA. Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagymáté Krisztina Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagymáté Krisztina Tatabánya Előd vezér utca 14 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY