Eladó ház Csanytelek 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csanytelek 81 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8189337
Referenciaszám: M283659
Frissítve: 20 napja

Csanytelek eladó családi ház 2 szobás: 16 millió Ft

16 millió Ft
197 531 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1438 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 627 Ft
Második évtől
66 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! *** Eladásra kínálunk Csanytelek falu szélén egy 81 m2-es ingatlant, ami ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy csendes, nyugodt környezetben élni. Az ingatlanban 3 tágas szoba, előszoba, konyha, kamra és fürdőszoba wc-vel található. A jelenlegi állapot is lakható, de egy kis felújítással igazi otthonná varázsolható. A ház melegéről konvektorok és egy gyönyörű cserépkályha gondoskodik, ami nemcsak praktikus, de látványos is. Az udvar 1438 m2, így számos lehetőséget rejt magában. A nagy kert alkalmas kertészkedésre, akár egy kis zöldség- vagy gyümölcsültetvény létesítésére is. Emellett gazdasági épület is található az udvaron, ami állattartásra is lehetőséget ad. Ha szeretné élvezni a falusi életet és a természet közelségét, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt az egyedi lehetőséget! Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésénél.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenes Martin Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyenes Martin Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY