Eladó ház Csány 187 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csány 187 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7846888
Referenciaszám: H338733
Frissítve: 16 napja

Csány eladó családi ház 4 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
240 642 Ft/m²
187 m²
Alapterület
6118 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Több generáció együttélésére keres egy IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT családi házat? AKKOR MEGTALÁLTA! Jöjjön nézze meg mihamarabb! Heves megye, Csány település csendes mellékutcájában kínálunk eladásra egy szilikátból épült, szerkezetileg HIBÁTLAN állapotú, 4 hálószobás családi házat. A szuterén rész kb. 70m2, itt található 1-2 tároló helyiség, illetve vegyestüzelésű kazán és a gázkazán, amelyek a fűtésről gondoskodnak. A lakórész nettó 180 m2, amelyben 4 hálószoba, egy nappali, konyha, wc, fürdőszoba és 2 közlekedő található. Az ingatlan összközművesített, illetve fúrt kúttal is rendelkezik. Igény szerint a padlástérben további LAKÓTÉR KIALAKÍTHATÓ a betonfödémnek köszönhetően. Amennyiben olyan házat keres, ahol KÉNYELMESEN élhet a családjával és fontos, hogy az ingatlan nagy része legyen FELÚJÍTVA, akkor Ön értékelni fogja a következőket: - 10 cm-es külső dryvit HŐSZIGETELÉS - Jó állapotú tetőszerkezet - Új műanyag hőszigetelt nyílászárók és új bejárati ajtó - Új villanyóra szekrény, hálózat bővítéssel - réz villanyvezeték rendszer - Igényes fürdőszoba kialakítása - MODERN, EGYEDI hidegburkolatok - Új konyhabútor + étkező A korszerűsítéseknek és a két külön bejáratú lakrésznek köszönhetően ALACSONYABB REZSIVEL fenntartható az ingatlan, hiszen a ház megkapta a 2x1729 m3 gázfogyasztásig a rezsikönnyítési kedvezményt. A házhoz tartozik egy nyári konyha és 2 db tároló, amelyek igény szerint átalakítható egy külön garzon lakrésznek. Az autó parkolására egy GARÁZS nyújt biztonságot. A GAZDÁLKODÁSRA ALKALMAS TELEK összesen 6.118 m2, amely két részből áll. Az első rész kb. 1.000 m2, amelyen a családi ház, melléképületek és egy BOROSPINCE található. A hátsó kert kb. 5.100 m2, amelyen több fóliasátor is található, viszont azok nem tartoznak bele a vételárba. Amennyiben nincs szüksége a gazdálkodásra alkalmas hátsó kertrészre, akkor a tulajdonos megosztja külön helyrajzi számra és megtartja magának. A településen óvoda, iskola, közintézmények és néhány üzlet található. Nagyobb bevásárlás Hatvanban lehetséges, amely kb. 10-15 perc alatt autóval elérhető. Budapest a M3-as autóútnak köszönhetően 1 óra alatt megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt. Jöjjön nézze meg ezt a LEHETŐSÉGET, nem fog csalódni! Falusi CSOK és kedvező államilag támogatott hitelügyintézésben díjmentes segítséget nyújtok. További információért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállógarázscsendespincebútorozotthőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY