Eladó ház Csákvár 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csákvár 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8283486
Referenciaszám: HZ050471
Feltöltve: 1 napja

Csákvár eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
642 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
2239 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csákvár csendes utcájában kínálok eladásra egy földszintes, két generáció számára is alkalmas ingatlant! A hozzá tartozó telek 2239 nm-es, rendezett, nagyon hangulatos, rengeteg virág, örökzöld, bő hozamú ásott kút, grillezési lehetőség, árnyékot adó fák teszik teljessé. A házhoz kapcsolódóan, de külön bejárattal találunk garázst, műhelyt-  így hódolhat a hobbijának -, egyéb tárolókat, pincét és kazánhelyiséget.A telek kerítéssel két részre lett osztva, a hátsó rész ad helyet gyümölcsfáknak, egyéb kertészkedési lehetőségnek. Ami még érdekessé és jó befektetéssé teszi az ingatlant, hogy a telek beépíthetőség szempontjából megosztható.Az ingatlan főbb jellemzői:- Statikailag kifogástalan, ázás, vizesedés nyomai nincsenek.- Vegyes falazat, de zömmel tégla. 5 cm-es külső szigeteléssel, ez 2005-ben került fel.- Beton alap, beton födémmel. 2009-ben új tetőszerkezetet kapott Tondach cserép fedéssel, fóliával.- 2021-ben új, 3 rétegű, műanyag nyílászárókat kapott- 2006-ban a fürdőszoba lett teljeskörűen felújítva- 2020-2022 napelem került fel, a fűtés hőszivattyúval történik. Ezen kívül vegyes tüzelésű kazán (jelenleg nincs bekötve) és gázkazán is választható fűtés gyanánt. Ekkor a radiátorok és fűtéscsövek is cserélve lettek.- A nagyobb lakrész közel 85 nm-es, így 2 gyermekes Csok+ -ra alkalmas.- A kisebb lakrész 2020-2021-ben lett teljekörűen felújítva. Ez 40 nm-es. ( Szoba, konyha, fürdő, kamra, előszoba)Egyéb jellemzők: - Garázs, műhely, kerítés, egyéb tárolók, kamra, pince, ásott kút, játszótér, homokozó, alacsony rezsi.Ebben az ingatlanban mindent megtalál, ami egy igazán kényelmes, komfortos lakhatáshoz szükséges. Nagyon szép ingatlan, gyönyörű kert, szuper helyen!Bővebb információért, megtekintéssel kapcsolatban, kérem keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1965
Erkély:
14,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frebrich Szilvia Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 862 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frebrich Szilvia Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 862 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY