Eladó ház Csákberény 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csákberény 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224695
Referenciaszám: H490381
Feltöltve: 19 napja

Csákberény eladó családi ház 5 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
565 574 Ft/m²
122 m²
Alapterület
574 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha egy modern, exkluzív és felújított ingatlant keresel, akkor ne keress tovább! Ezt a tágas és világos 5 szobás, 2 fürdőszobás házat kínáljuk eladásra Fejér vármegye Csákberény településen. Az alapterülete 122 négyzetméter, míg a telek mérete 574 négyzetméter. Az ingatlan egyedi tervezéssel készült, minimalista kialakítással és LED hangulatvilágítással rendelkezik, ami különleges hangulatot kölcsönöz az otthonnak. Az ingatlanban található tágas nappali, amely ideális helyszíne lehet a családi összejövetelekre. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amely egy puffer tartállyal van összekötve, radiátoros hőleadással. Nyílászárók 2-3 rétegű amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Villany- vízvezeték is cserélve lett két éve. A tetőt is felújították, Terran cserépfedést kapott, 2 db GREE márkájú inverteres klíma is beépítésre került. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, így ideális választás lehet fiataloknak, nagycsaládosoknak, több generációnak is, hiszen a ház akár két lakássá is könnyen átalakítható. A közlekedési lehetőségek kiválóak, az autóval való közlekedés pedig egyszerű és kényelmes. A telken elhelyezkedik egy 24m2-es garázs, tárolók, térköves kocsibeálló és egy gyönyörű járólapos terasz. Ez a felújított parasztház ideális otthon lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki élet szépségeit, akik egy nyugodt és békés környéken szeretnének élni, erdő közelében. Per-, teher- és hitelmentes, gyorsan birtokba vehető, az ingatlan falusi CSOK -ra is alkalmas. Csákberény Mórtól 15 km-re, Székesfehérvártól 25 km-re, Budapesttől 70 km-re található. A Vértes-hegység lábánál festői helyen fekszik számos túra- és kerékpárút érinti, kiváló tömegközlekedéssel. A faluban óvoda, általános iskola, boltok, étterem, orvosi rendelő, gyógyszertár és posta is működik. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot bizalommal. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével, kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Erika Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY