Eladó ház Csabrendek 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csabrendek 73 nm
Hirdetéskód: 8258148
Feltöltve: 17 napja

Csabrendek eladó családi ház 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
363 014 Ft/m²
73 m²
Alapterület
227 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A kínált otthon a település központjához közel helyezkedik el. 73m2 lakótérrel rendelkezik, valamint a ház alatt található egy 19m2-es garázs, egy 19m2-es kazánház és egy 14m2-es műhely/pince. A telek mérete 227m2, az udvaron áll még egy fatároló. Az ingatlan összkomfortos, víz-, csatornahálózat, elektromos és gázhálózat bekötve. Háromfázisú villamos hálózat elérhető. A ház helyiségei: 2 szoba, nappali, étkező, fürdőszoba-wc, konyha és spejz/kamra. A nagyobb méretű hálószobában álmennyezet lett kialakítva gyapot szigeteléssel. Az otthon fűtéséről vegyes tüzelésű kazán és gázkazán gondoskodik lapradiátorokkal, 2021-ben saválló bélelt kémény került kiépítésre. A meleg vizet elektromos vízmelegítő szolgáltatja, gázcsonk a bojlerhez vezetve, igény szerint átszerelhető. Az épület vegyes falazatú (kő és tégla), fa tetőszerkezetét cserép borítja. Klasszikus fa nyílászárók vannak a házon, legtöbbje redőnnyel felszerelt. A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan teher és per mentes, birtokba adás megegyezés szerint. Albérletbe nem kiadó! A nagyközségben található élelmiszer bolt, óvoda és bölcsőde, általános iskola, orvosi rendelő, önkormányzat, posta, templom, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, tekintse meg! Ingatlanközvetítői szolgáltatást nem kívánunk igénybe venni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázskertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoskamrapinceműhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 231 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 231 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY