Eladó ház Csabrendek 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Csabrendek 65 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8224133
Referenciaszám: 170748
Frissítve: 19 napja

Csabrendek eladó családi ház 1 szobás: 13,35 millió Ft

13,35 millió Ft
205 385 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 242 Ft
Második évtől
55 386 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170748 hivatkozási számú csabrendeki családi ház. Eladó Csabrendek csendes utcájéban szoba konyhás 62 m2-es családi ház . Az ingatlan sarok telken van, melynek utca felöli oldala a település valamikori kőfala volt ezért ez a szakasz helyi védelem alatt áll. Az ódon hangulat megtartására és kialakítására alkalmaz ez a kis ház. Az udvarban külön épület áll mely 2 helységből áll, mely összesen 30 m2. Itt kinti konyhát vagy akár egy szob/konyháős lakrészt is kialakíthat az új tulajdonoos. A házban villany és víz bevezetésre került, a fűtést kályhával vagy kandallóval leht megoldani jelenleg.  szoba 25 m2 előszoba 10.85 m2 kamra 5,6 m2 fürdő/wc 2.52 m2 konyha 18 m2 Az ingatlanhoz közvetlenül pítettek istállót és fatárolót, mely 56 m2 nagyságú. Az istállóval még az ház tovább bővíthető. Igazi falusi hangulatot ad az épület, melynek kialakítása, átalakítása csak a fantázia kérdése. Az udvaron  kinti wc és kerti csap is található, a területe lehetővé teszi konyhakert kialakítását is. A falusi életet kdvelők számára egy igazi lehetőség, ugyanakkor az igatlan kisvárosban található, közel Sümeghez.  Teljeskörű hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre  irodánk mind a vásárláshoz, mind pedig a felújításhoz. falusi Csok is igényelhető a vásárláshoz és a felújításhoz.  Ha további információra van szükség az ingatlanról, vagy személyesen is megtekitenék kérem hívjon a +3670/3913961 telefonszámon, vagy e-mailen a melinda.ratkai@oh.hu címen vagyok elérhető.  Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csabrendeki családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170748 Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1955
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rátkai Melinda Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rátkai Melinda Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY