Eladó ház Cibakháza 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cibakháza 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7768407
Referenciaszám: 41302
Frissítve: 7 napja

Cibakháza eladó családi ház 2+1 fél szobás: 12,99 millió Ft

12,99 millió Ft
185 571 Ft/m²
70 m²
Alapterület
709 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 103 Ft
Második évtől
53 893 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cibakháza belterületén lévő kertes családi házat! A családi ház főbb jellemzői : - 709 m2-es telken helyezkedik el - az épület tégla alapon vályogból épült az 1960-as években - a tetőfedés anyaga fele cserép fele lemez - a csatorna teljes egészében ki lett cserélve - az ingatlan nettó 70 m2 alapterületű, melyben előszoba, konyha ebédlővel, kamra, közlekedő, fürdőszoba illemhelyiséggel együtt és 3 szoba került kialakításra - a házban minden helyiség járólappal burkolt kivéve az egyik szobát melyben még az eredeti fa parketta található - a nyílászárók műanyagok, hő-és hangszigeteltek, szúnyoghálósak, némelyik redőnyös - a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak - a meleg vizet gázbojler biztosítja - a kert rendezett, tele van örökzöld tujákkal, évelő növényekkel, rózsákkal - a locsolás fúrt kútról megoldott - a házhoz melléképületek, tárolók és ólak is tartoznak -  800 méteren belül buszmegálló, élelmiszerbolt, piac, orvosi rendelő, gyógyszertár is található - az ingatlan 1/1-es tulajdonjoggal rendelkezik, CS.O.K.-ra , falusi CS.O.K.-ra , hitelre alkalmas Amennyiben a 155805184 számú Cibakházán lévő családi ház, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY