Eladó ház Celldömölk, Erzsébet királyné utca 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Celldömölk, Erzsébet királyné utca 150 nm
Hirdetéskód: 8181346
Frissítve: 1 hónapja

Celldömölk eladó családi ház 5 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
263 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
760 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Páratlan kínálat annak, aki a múlt értékeit és a jelen komfortját szeretné összhangba hozni és hajlandó erre időt, pénzt és fáradtságot áldozni. Az ingatlan több egyedi tulajdonsággal rendelkezik: -a településen a belvároshoz közel, de átmenő forgalomtól mentes utcában található -az épület hajdani építőinek köszönhetően kiváló statikai állapotban van -a ház tulajdonosai több évtizeden át óvták és megőrizték az eredeti fa nyílászárókat -a kettős bejáratnak köszönhetően többféle funkcióra is alkalmassá tehető az épület -a ház teljes alapterülete alatt pincézett -felújítás után több generációs családi ház, szépségszalon, egészségügyi központ, vagy akár egy csinos kávézó kialakítására is alkalmas lehet a ház Az ingatlan megvásárlását annak ajánljuk, aki úgy érzi, továbbra is megőrizné az ingatlan egykori szépségét, és egy értékmentő felújítás után ismét életre kelne ez a pompás épület. A ház teljes alapterülete alatti pinceszint kőből épült, körben világító ablakokkal, az udvar felőli tágas bejárattal. A ház fűtése a pincében lévő gáz vagy vegyes tüzelésű kazánnal központilag megoldott. A pinceszint egy nagy és több kisebb helyiséggel került megosztásra. A lakószint falazata tégla. A tető fa szerkezete kiváló állapotban van, az egykori ácsmester a gerendára festve hagyta a névjegyét, innét tudjuk az építés idejét is pontosan, 1929. A ház földszintjén kettő különálló lakóegység került kialakításra, melyek kívülről külön bejárattal nyílnak, ám az épületen belüli átjárás megoldott. Az épület déli szárnyába az udvar felőli zárt verandán keresztül lépünk be, majd az előtérbe érünk, innét nyílik egy tágas lakószoba, konyha, padlásfeljáró, fürdő. Az konyhából a másik lakószobába léphetünk, itt még egy cserépkályha is támogatja a lakórész fűtését. Az épület északi szárnyába a másik udvar felőli lépcsőn át, egy szélfogón keresztül jutunk be. Balról egy szerényebb konyha, majd jobbról a fürdőszoba található. A középső közlekedőből nyílik még egy lakószoba, illetve itt van az átjárási lehetőség az épület másik részébe. Az épületben a belső burkolatok, a hatalmas ajtók és ablakok megidézik az épület egykori eleganciáját. A bejárati ajtókat kovácsoltvas biztonsági ráccsal védték, melyek hibátlanul megmaradtak. Az épületben minden közmű biztosítva van. Az udvaron a hajdani tulajdonos által ültetett dísznövények, egyebek mellet egy hatalmas cédrusfenyő ugyancsak páratlan értéket képviselnek. Jelenleg néhány ritkításra megérett bokor igyekszik uralni a belső udvart, melyek gyérítésével kellemes, minden külső zajtól mentes pihenőkert alakítható ki. Celldömölk hangulatos kisváros Vas vármegyében, a Ság hegy közelében. Kiváló környezeti adottságai közül a legismertebb a termálfürdője, mely különféle mozgásszervi panaszok gyógyítására alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosétkezőkamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombási Csilla
+36 30 574 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gombási Csilla
+36 30 574 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY