Eladó ház Ceglédbercel 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ceglédbercel 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8190060
Referenciaszám: M283946-4700631
Frissítve: 7 napja

Ceglédbercel eladó családi ház 3 szobás: 40 millió Ft

40 millió Ft
500 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1205 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 567 Ft
Második évtől
165 952 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Tágas otthon, nagy kert, kiváló közlekedés - vasútállomás és buszmegálló a közelben *** Pest vármegye, Ceglédbercelen összközműves, remek állapotú családi ház - 80 m2 alapterület - 1205 m2 telek - szigetelt tégla alapon, vegyes falazat - fűtés gáz-cirkóval radiátorokkal, hűtés hűtő-fűtő klímával - garázs (20 m2), pince (9 m2) - a melléképületben tárolók és ólak - nagy terasz - elektromos nagykapu Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik nyugodt környezetben, mégis kiváló infrastruktúrával rendelkező helyen keresnek otthont. A ház három szobával, egy konyha-étkezővel, fürdőszobával (WC-vel), előszobával és tároló helyiséggel rendelkezik valamint tartozik hozzá egy 20 m?-es garázs és egy 9 m?-es pince is, amelyek kiváló tárolási lehetőségeket biztosítanak. Emellett a melléképületben további tárolók és ólak is találhatók. Ha fontos Önnek a tömegközlekedési eszközök közelsége, akkor ezt érdemes megnéznie. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a vasútállomás és a buszmegálló is csak néhány perc sétára található, ezáltal biztosítva a gyors és kényelmes közlekedést. A faluközpont 500 méter távolságra található, ahol a mindennapi élethez szükséges szolgáltatók megtalálhatóak. Ceglédbercel Ceglédtől 10 km, Budapesttől 65 km távolságra fekszik. Az M4 autóút 5 perc alatt elérhető. Vonatközlekedés a Budapest- Cegléd-Szolnok illetve a Budapest-Cegléd-Kecskemét-Szeged útvonalon. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Zoltán OTPip - Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY