Eladó ház Ceglédbercel 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ceglédbercel 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7677256
Feltöltve: 1 éve

Ceglédbercel eladó családi ház 2 szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
275 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1473 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 209 Ft
Második évtől
68 455 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd város 12 km-re, míg a főváros 50 km-re található. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 40 km Eladó ingatlanunk a Ceglédbercel-Cserő megállóhelytől egy utcára található, pár perc sétára. Az utcában egy felújított játszótér is található. A házak többsége felújított vagy újszerű. A településen minden közmű megtalálható. Vezetékes víz és csatorna, vezetékes gáz, villany, Vodafone és Telekom internet és Tv. Az utak aszfaltozottak. Az eladó ház egy szép nagy méretű, akár gazdálkodásra is alkalmas, könnyen rendben tartható 1473 nm-es telken épült 1957-ben. Tégla alapra épült rakott fal. A ház 60 nm, melléképület, ólak és egy kis épület tartozik hozzá. 2 utcai szoba, tágas előszoba, kertre néző étkezőkonyha, fürdőszoba, kamra. A ház felújítandó állapotban van, eredeti fa ablakok, ajtók vannak. Hőszigetelés nincsen. Fűtés jelenleg konvektoros. A ház felújítása után kedvező fűtési költségeket lehet elérni. Költözés 1-2 hónap. Hitel felvehető. Tősgyökeres ceglédberceliként nagyon jó szívvel ajánlom a települést azok részére, akik nem ismerik, de kertes házra vágynak. Akik ismerik, itt laknak vagy a környékén, ismerik előnyeit: szorgalmas lakói vigyáznak környezetükre. Egyre több házat újítanak fel. Nem a pusztulás jellemző a településre, hanem a megújulás. Az utóbbi egy évben pedig Budapest is közelebb került, ha nem is kilométerben mérve, de az új M4 átadása óta percekben gyorsabban elérhető a főváros. A vonat közlekedés is sokat javult, kényelmes modern vonatokkal 1 óra alatt elérhető Budapest belvárosa, a Nyugat tér, Nagykörút, 43 perc a menetidő Kőbánya Kispestig. Az utóbbi 20 évben a település közintézményeit is teljesen felújították vagy újra építették. Ilyenek egy modern központi óvoda, orvosi rendelő, önkormányzat, Faluház, idősotthon, autista ház és a település központjában a Coop ABC. 5 km-re található a ceglédi Termálfürdő és aquapark. A település határában pedig hangulatos horgásztavak vannak. Az ár irányár! felújításban segítünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállókertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágoskamrapincemelléképületvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Barna Krisztlán
+36 20 358 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Barna Krisztlán
+36 20 358 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY