Eladó ház Cegléd 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cegléd 50 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8219600
Referenciaszám: 688200267
Frissítve: 20 napja

Cegléd eladó családi ház 2 szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
470 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3618 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 358 Ft
Második évtől
97 497 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Cegléd gyorsan fejlődő, kedvelt részén, a fürdőhöz közel eladó egy 50 nm-es családi ház nagy méretű telekkel.   A 3 618 nm-es porta minden oldalról kerítve van. Helyet kapott rajta egy 50 nm-es családi ház és egy 30 nm-es nyári lakrész.   A főépületben kialakításra került egy előszoba, konyha, kamra, egy szoba, fürdőszoba/wc. A kisebb épületben pedig 2 db helyiség található.   Közművek közül a villany és a gáz került bevezetésre. A vízellátást fúrt kút biztosítja, a szennyvízelvezetés derítőbe történik. A víz és csatorna az utcában megtalálható.   Az épületek fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.   A felépítmények falazata vegyes, fedésük cserép. Állapotukat tekintve lakható ,de felújítást igénylő. A nagyméretű telek rendezett, sokféle gyümölcsfával beültetett. Többek között szilva, dió, meggy, körte fa is megtalálható. Irányára: 23,5M Ft Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.        

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
I
villanygáz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY