Eladó ház Cegléd 210 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Cegléd 210 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8217428
Referenciaszám: 44372
Frissítve: 21 napja

Cegléd eladó családi ház 5 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
357 143 Ft/m²
210 m²
Alapterület
8726 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Ingatlanhálózat (CNW) eladásra kínálja a 174601848 számú CSALÁDI HÁZ-at Cegléd külterületi részén. Eladó családi ház Cegléd külterületén – Nyugalom és kényelem vár Önre! Fedezze fel ezt a 1991-ben épült, impozáns családi házat, amely Cegléd csendes külterületén található. Az ingatlan 210 négyzetméteres alapterületével és öt tágas szobájával ideális választás lehet nagyobb családok számára, akik a kényelmet és a természet közelségét keresik. A ház tégla falazata és a cserép fedés az időtálló minőséget és a klasszikus esztétikát ötvözi, míg a kőzetgyapot szigetelés biztosítja a kiváló hőszigetelést. Az ingatlan fűtéséről a Baxi gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a ház hatékonyságát pedig egy négy éve felszerelt napkollektor növeli. A nyílászárók három éve lettek kicserélve hőszigetelt fa kivitelben, így a lakótérben mindig kellemes a hőmérséklet. A három fúrt kút révén mindig tiszta és iható minőségű víz áll rendelkezésre, amely bevizsgált. A biztonság és a kényelmes életminőség érdekében az ingatlan riasztóval, kamerarendszerrel és három hűtő-fűtő klímával rendelkezik. A parkolásról egy 40 m²-es garázs gondoskodik, amely elegendő helyet biztosít járművei számára. Ez a kiváló állapotú ház egy nyugodt, zöldövezeti környezetben kínálja új lakóinak a kényelmet és a biztonságot. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget – hívjon még ma, és tekintse meg személyesen ezt a különleges ingatlant! Az ingatlanról készült videó tiktok-on, youtube-on elérhető! Megtekintése kizárólag egyeztetett időpontban lehetséges! Amennyiben a 1746018485 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ, SZÁNTÓ, VÁLLALKOZÁS, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Monori Rita CasaNetWork Cegléd Az iroda összes hirdetése
+36 20 319 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY